EM-kilpailuiden kisakatsomoon kannattaa saapua julkisilla

Helsingin seudun liikenne järjestää lisäliikennettä Olympiastadionilla 27.6.–1.7. pidettäviin yleisurheilun EM-kilpailuihin. Kisakatsomoon pääsee kätevästi joukkoliikenteellä ja samalla välttyy ruuhkilta ja pysäköintihuolilta.

21.06.2012

EM-kilpailujen yhteydessä järjestetään lisäliikennettä erityisesti iltakisojen ja palkintojenjakojen jälkeen, jotta stadionilta poistuminen tapahtuisi sujuvasti. Lisälähtöjä on tiedossa Helsingin sisäisillä bussilinjoilla 43, 63 ja 69 ja seutulinjoilla 231, 231N, 248A, 270, 270A ja 452K. Myös ratikoilla on lisäliikennettä tunnuksilla 8X ja 10X.

EM-pääsylippua vastaan voi myös hankkia HSL:n vuorokausilipun alennuksella

HSL kannustaa kisavieraita käyttämään joukkoliikennettä tarjoamalla vuorokausilipun –50 % alennuksella normaalihinnasta EM-kilpailujen pääsylippua vastaan. Alennushintaisen lipun voi ostaa HSL:n Rautatientorin palvelupisteestä 1.–30. kesäkuuta ja EM-kilpailujen aikana HSL:n väliaikaisesta myyntipisteestä kisojen tapahtumapuistosta.

HSL on myöntänyt vapaan matkustusoikeuden EM-kilpailujen järjestelyihin osallistuville ja kilpailijoille. Kun kisojen aikana käytetään aktiivisesti joukkoliikennettä, koko keskustan liikenteen sujuminen on taattu. Toimivan joukkoliikenteen ansiosta tapahtumien pitäminen pääkaupunkiseudulla on lisäksi houkuttelevaa ja helppoa.

Lue lisää HSL:n verkkosivuilta: www.hsl.fi