Hevoset Stadikalla syyskuussa

Lipunmyynti on käynnistynyt vuosisadan hevostapahtumaan Olympiastadionilla 

03.06.2013

 

Helsingin Olympiastadionilla, 14.-15. syyskuuta järjestettävä esteratsastuksen GP-sarjojen finaali  on ainutlaatuinen tapahtuma. Kilpailun nimi, Hevoset Stadikalla, kertoo kilpahevosten paluusta paikalle ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1952 olympialaisten. Ja kilpailupaikkana on upea ja historiallinen Olympiastadion.

Helsingin keskustassa järjestettävän kilpailun ohjelmassa on esteratsastusluokkien lisäksi eri lajien näytöksiä, viihdettä ja elämyksiä! Lauantaina klo 15 LähiTapiola Grand Prix ja LähiTapiola Future Challenge -sarjojen parhaat ratsukot taistelevat sarjakisojen voitosta. Lauantai-ilta huipentuu kouluratsastukseen ja korkeushyppykilpailuun valaistulla stadionilla.

Sunnuntaina klo 15 gp-sarjojen parhaat taistelevat Volkswagen Leading Rider -finaalissa päävoitosta, Vuoden Autosta, Volkswagen Golfista.  Autokisassa hypätään vuoden 1952 olympialaisten finaalirata.

Kilpailut alkavat molempina päivinä klo 10.00. Lauantaiaamuna nuoret hevoset kilpailevat Racing-finaaleissa. Lauantai-ilta huipentuu valaistulla stadionilla kouluratsastukseen, musiikkiin ja korkeushyppykilpailuun. Expossa on myynnissä monipuolisesti kaikkea hevosiin ja maaseutuun liittyvää, ja sinne on vapaa sisäänpääsy.

LIPUT: aikuiset alkaen 22,50 ja lapset (5-15 v.) 6,50 euroa. Kahden päivän lippu 32,50 ja 11,50 euroa. Ratsastajainliiton jäsenet saavat aikuisten lippunsa toimituskulujen (2,50 €) verran edullisemmin ostaessaan ne 30. kesäkuuta mennessä.  Jäsenetu ei koske A-katsomon Premium-lohkoa. Ryhmälippujen ostaja saa kaksi ilmaista lippua kaupanpäälle ostaessaan kymmenen lippua. Liput Lippupalvelusta

Voit myös käydä tykkäämässä tapahtuman Facebook-sivusta.