Talviklassikkoa tavoitellaan kaudeksi 2013-14

Jokereiden ja HIFK:n perinteiseksi muodostunut Talviklassikko Olympiastadionilla aiotaan järjestää seuraavan kerran jälleen kaudella 2013-14.

29.08.2012

Osapuolilla, Jokereilla, HIFK:lla, Stadion-säätiöllä sekä Helsingin kaupungilla, on yhteinen päämäärä tapahtuman järjestämisestä tutulla areenalla, joka on täyttynyt kahdella viime kaudella äärimmilleen. Alkavalla kaudella peliä ei jalkapallomaajoukkueen ohjelman vuoksi järjestetä. Talviklassikon järjestäminen tulevalla kaudella ei onnistu, koska jalkapallomaajoukkue pelaa tärkeän MM-karsintaottelun Valko-Venäjää vastaan Olympiastadionilla jo 7. kesäkuuta. Vaatimukset täyttävän pelialustan takaamiseksi stadionille olisi pitänyt tilata Talviklassikon jälkeen ulkomainen siirtonurmi, jonka kustannukset olisivat nousseet liian korkeiksi.

Seuraavan Talviklassikon ajankohta on vielä auki, mutta se pyritään järjestämään syystalvella 2013 tai kevättalvella 2014.

Jokerit ja HIFK ovat pelanneet kahdesti toisiaan vastaan Olympiastadionilla kahdella viime kaudella. Ottelut ovat keränneet yhteensä 70 908 katsojaa.