Urheilumuseo avautuu päiväksi Olympiastadionilla

Urheilumuseo renkailla -kiertueen päätöstapahtuma 31.7.2017

20.06.2017

Urheilumuseo renkailla -kiertueen päätöspäivää vietetään Olympiastadionin aukiolla maanantaina 31. heinäkuuta. Näyttelyrekka on avoinna Paavo Nurmen –patsaan läheisyydessä kello 11-18. Näyttelyyn on maksuton sisäänpääsy ja paikan päällä on mahdollisuus saada lisätietoa myös Olympiastadionin uudistamisesta ja osallistua stadionkeräykseen.

Urheilumuseo on pakannut näyttelyrekkaan reilut sata vuotta suomalaista olympiahistoriaa ja kiertää eri puolilla Suomea keväällä ja kesällä 2017. Elämyksellisessä näyttelyssä voi kokea olympia- ja paralympiaurheilumme hienoimpia hetkiä ja nähdä valittuja paloja Urheilumuseon kokoelmista. Esillä on välineistöä lukuisilta olympiaurheilijoilta, olympiasoihtuja ja paljon muuta. Näyttely ei keskity ainoastaan menneisyyteen vaan katsoo myös tulevaisuuteen. Mukana on perinteisten suosikkien lisäksi uusia olympialajeja, kuten skeittaus. Filmikooste vie aikamatkalle menneiden kisojen tunnelmiin ja olympiavisassa voi testata omat tietonsa.

Näyttelykiertue päättyy heinäkuun viimeisenä päivänä Olympiastadionin edustalle. Paikalla tapahtumassa on myös Olympiastadionin edustajat kertomassa stadionin uudistamisesta ja varustamisesta tuleville elämyksille. Päivän aikana on mahdollisuus osallistua myös suureen stadionkeräykseen. Lisäksi yllätämme kymmenen vierailijaa ainutlaatuisella kierroksella stadiontyömaalla.

Urheilumuseo renkailla -näyttely sopii kaikenikäisille ja on kävijöille ilmainen. Rekkaan on esteetön kulku luiskaa (pituuskaltevuus 12 %) pitkin.

Lisätietoa: 

http://urheilumuseo.squarespace.com/urheilumuseorenkailla

Kiertueaikataulu Facebookissa: https://www.facebook.com/pg/Urheilumuseo/events/

urheilumuseo(at)urheilumuseo.fi / puh. (09) 434 2250

info(at)stadion.fi