X Sulje

Ajankohtaista

Uutiset

Olympiastadion

Tänä vuonna Olympiastadion on käytössä viimeisen kerran nykymuodossaan. Historiallisen vuoden kunniaksi Ilta-Sanomat ja Olympiastadion keräävät kansalaisten muistoja ja elämyksiä vuosikymmenten varrelta. Lähetettyjä muistoja julkaistaan Ilta-Sanomissa ja lehden verkkosivuilla sekä Olympiastadionin sivustoilla, tietysti nimettömänä niin toivottaessa. Ja luvassa on huikeat palkinnot, kun vuoden lopulla parhaat muistelot palkitaan. Pääpalkintona on kaksi paikkaa uudistuneen Stadionin kolmeen tapahtumaan vuonna 2019. Lisäksi kaikkien muistojen lähettäneiden kesken arvotaan viisi penkkiä, jotka poistetaan nykyiseltä Stadionilta. Lue lisää linkistä! #muistojenstadion #olympiastadionhelsinki

Olympiastadion

Lähtölaskenta Uusi Lastensairaala konserttiin on alkanut. Tänään on 100 päivää siihen, kun Suomessa ennennäkemätön, sataprosenttisesti talkoovoimin järjestettävä megakonsertti toteutuu stadionilla.Tästä päivästä alkaen 100 päivän ajan kuullaan joka päivä tarina Lastensairaalasta MTV3-kanavalla. Tervetuloa stadionille 100 päivän kuluttua!

Olympiastadion

Tänä aamuna tehtiin uusi stadionennätys, kun nurmen hoito alkoi helmikuun puolella. "Kentälle levitettiin maanparannusainetta ja Kalium-lannoitetta", kertoo kenttäpäällikkö Jani Kurvinen.

Olympiastadion

Nyt testataan, nimittäin stadionin uusien näyttötaulujen kokoa. Vanha tulostaulu jää historiaan, kun uudistyöt käynnistyvät alkuvuodesta 2016.

Olympiastadion

Terveisiä 72 metrin korkeudesta! Upea talvipäivä Helsingissä. Olemme avoinna hiihtolomaviikoilla arkisin klo 8-21 ja viikonloppuisin 9-18. Tervetuloa tornivierailulle: www.stadion.fi/vieraile-tornissa