X Sulje

Ajankohtaista

Uutiset

Olympiastadion

Olympiastadionin torni suljettu kunnostöiden johdosta 16.-18.4. Koko pääsiäisen aukioloajat löydät linkistä. Aurinkoista viikonjatkoa ja pääsiäistä!

Olympiastadion

Olympiastadion on monien mahdollisuuksien vierailukohde myös lapsille, nuorille ja kouluryhmille. Elämysvierailun eri mahdollisuuksiin voit tutustua linkistä.

Olympiastadion

UUTTA! 14.4 alkaen tornivierailun yhteydessä on mahdollista tehdä omatoiminen historiakierros Olympiastadionin A-katsomossa. Kierrosmateriaali on saatavilla maksutta palvelupisteestä (tornin pääsylipun ostaneille). Historiakierroksen hinta ilman tornivierailua: aikuiset 3 euroa ja lapset 1 euro (alle 6-vuotiaat maksutta). Tervetuloa vierailulle!

Olympiastadion

Olympiastadioniin on mahdollista tutustua nyt moniaistisesti Urheilumuseossa. Stadion ja museon perusnäyttelyn esineitä on tulostettu 3D-tekniikalla kosketeltaviksi malleiksi sekä kuvailutulkattu kuunneltavaksi matkapuhelimella. Malleista hyötyvät erityisesti näkövammaiset, mutta ne tuovat lisäarvoa muillekin kävijöille. Lisätietoa: www.urheilumuseo.fi

Olympiastadion

Miesten A-maaottelu Suomi-Tshekki pelataan Olympiastadionilla 21.5. Otteluliput ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa. www.lippupalvelu.fi