X Sulje

Ajankohtaista

Uutiset

Olympiastadion

Stadionin nurmea valmistellaan viikon päästä maanantaina pelattavaan Suomen maajoukkueen otteluun. Viikonlopun aikana nurmi oli kasvanut noin 20mm. #huuhkajat #stadionilla

Olympiastadion

Urheilumuseo sulkeutuu Olympiastadionin remontin johdosta 26.10.2015. Ennen sulkeutumista on Museossa paljon toimintaa. Tarjolla on mm. maksuttomia yleisöopastuksia Reissumies näyttelyssä. Noin 30 minuutin mittaisella opastetulla kierroksella tutustutaan Reissumies – Tapio Rautavaaran tarina -näyttelyn kohokohtiin. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tulevat opastukset:
ti 8.9.2015 klo 13.00
ma 5.10.2015 klo 13.00

Olympiastadion

Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi Olympiastadionin kaavamuutoksen keskiviikkona. Peruskorjaus ja uudistaminen pääsee vauhtiin vuodenvaihteessa.

Olympiastadion

Huuhkajien seuraava kotiottelu pelataan maanantaina 7. syyskuuta. Vieraaksi Olympiastadionille saapuu Färsaaret. Nähdään Stadionilla!

Olympiastadion

Keskuspuiston poluilta maaliin Olympiastadionille. Lokakuussa on viimeisiä mahdollisuuksia kokea “Stadikan” lumo ennen kuin vuodenvaihteessa suljemme ovet perusteellisen remontin johdosta. 17.10. juostava Helsinki City Trail kannattaa kokea. Tapahtumassa on kaksi kaunista reittivaihtoehtoa, puolimaraton ja 12 kilometriä. Luvassa on unohtumaton taival Paloheinän näköalapaikoilta Laakson kallioille ja maaliin Olympiastadionille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.