X Sulje

Ajankohtaista

Uutiset

Olympiastadion

Viedään ajatukset hetkeksi menneeseen ja muistojen albumiin. Kun Stadion-säätiö oli perustettu joulukuussa 1927, oli Säätiön ensimmäinen tehtävä selvittää tulevan stadionin sijaintipaikka. Sijoituspaikasta järjestettiin jopa julkinen aatekilpailu. Keskustelu sijaintipaikasta kävi vilkkaana ja toi esiin lukuisia vaihtoehtoja. Eniten kannatusta saivat Kaisaniemen puisto, Kamppi, Tähtitorninmäki, Pallokenttä ja Töölön Tivolinmäki. Vaikeaksi osoittautunut paikkakysymys saatiin ratkaistua vasta alkuvuodesta 1932 ja stadionin paikaksi vahvistettiin Töölön Eläintarhan alueen Tivolinmäki.

Olympiastadion

Lunta vielä odotellaan mutta tammikuussa stadionille saapuu hauska, liikunnallinen ja turvallinen lumisotapeli Yukigassen. Lue lisää: www.stadion.fi/ajankohtaista/koe-yukigassen

Olympiastadion

Nyt kuvat kirjaksi ja vuoden 2014 muistot talteen! Stadionin yhteistyökumppani Grano tarjoaa kaikille stadionin ystäville 40% alennuksen kuvatuotteista. Oman etukoodisi saat linkistä.

Olympiastadion

Hakkukiipeilyn eli hakkuhuukkailun mestaruuskilpailut järjestettiin Olympiastadionilla viime viikonloppuna. Ohessa kisatunnelmia stadionin pohjoiskaarteesta.

Olympiastadion

Huomenta! Yllätyspaketin arvonta on suoritettu ja onnetar suosi Mike Holopaista ja Annika Julia Moisiota. Voittajat, lähetättekö osoitteenne viestillä. Erinomaista päivää kaikille!