X Sulje

Ajankohtaista

Uutiset

Olympiastadion

Kaikkien aikojen stadiontarinoita, olkaa hyvä!

Vuonna 1938 käyttöön otettu Olympiastadion on suurten elämysten näyttämö vailla vertaa. Suomalaisen urheiluelämän päälinnoitus. Eikä vain urheilun, sillä stadionin näyttämöllä on järjestetty tilaisuuksia konserteista erilaisiin massatapaamisiin.

Stadion on käytössä nyt viimeisiä viikkoja nykymuodossaan. Laaja remontti alkaa vuoden 2016 alussa. Vuonna 2019 suomalaiset ja muut vierailjat pääsevät nauttimaan nykyaikaisen areenan palveluksista.

Ohessa elämyksiä kuvin ja tarinoin vuosikymmenten varrelta.

Olympiastadion

Fiilistellään kerran vielä penkkiurheiluviikkoa oheisella videolla. Kuvia tuunatuista penkeistä voi jakaa Instagramissa #muistojenstadion tai sivuiltamme www.stadion.fi/ajankohtaista/penkkien-matka-jatkuu

Olympiastadion

Muistojen Stadion -hetkiä elokuulta 1999.

Olympiastadion

Vuonna 2015 Stadionilla koettiin jälleen suuria elämyksiä. Vuoteen mahtui tapahtumia odotetuista konserteista huikeisiin urheilutapahtumiin. Stadion täynnä suurtapahtumia seuraavan kerran vuonna 2019!

Olympiastadion

Tällainen tunnelma oli stadionilla tasan 79 vuotta sitten 18.11.1936 stadionrakennuksen harjannostajaisissa. Rakennustöihin oli tuohon mennessä käytetty yhteensä yli 80 000 työpäivää. Harjannostajaisissa oli läsnä tärkeimpien juhlavieraiden ja stadionin rakentajien lisäksi satoja kutsuvieraita. Läsnä tilaisuudessa oli myös pääministeri Kyösti Kallio. Helsingin stadionin rakentaminen oli koko Suomen asia.