X Sulje

Kokouspalvelut

Olympiastadion on monien mahdollisuuksien areena.

Olympiastadionilla on erinomaiset ympärivuotisessa käytössä olevat kokoustilat.

Meillä on kahvila, kokous- ja koulutustiloja sekä muunneltavia paikkoja mittavillekin juhlille. Tiloja löytyy 16 hengen juuri uudistetusta torniselostamosta aina 200 hengen monitoimitilaan.

Kokoustilat ovat keskellä Helsinkiä kaikkien tuntemassa paikassa, lähistöllä paljon pysäköintitilaa. Vaivatonta tulla ja mennä, vaivatonta järjestää tapaaminen. Kokoustarjoilut toimittaa Sodexo. Tilakohtaiset tiedot ja varaustilanne löytyvät sivun alaosasta.

» Katso hinnasto (PDF) / Tiedustelut ja varaukset: 09- 4366 0116 / info@stadion.fi

Virkistä kokousta tornivierailulla

Kokousasiakkaille tornivierailu 3€/hlö. Olympiastadionin 72 metriä korkea torni on paras paikka ihailla koko Helsingin kaupunkimaisemaa ja tornivierailu sopii erinomaisesti toteutettavaksi kokouspäivän lomassa.

 

Liikuntaa ja työhyvinvointia

Stadionilla voitte virkistää kokouspäiväänne myös liikuntapaussilla tai järjestää vaikka kokonaisen työhyvinvointipäivän. Yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston kanssa onnistuu toiveenne mukainen liikunnallinen päivä. Lue lisää tästä.

Vaihtoehtoisesti voitte valita lyhyemmän liikuntapaussin. Gymstick Liikuntapalvelut toteuttaa rentouttavan ja mukavan 15 minuutin liikuntatuokion valitsemanasi ajankohtana kokouksen lomassa. Tilaukset ja lisätiedot: liikuntapalvelut@gymstick.com / 010 – 229 3055

UUTTA! Lasten syntymäpäiväjuhlat Olympiastadionilla, lue lisää tästä.

Maistuvat kokoustarjoilutMAISTUVAT TARJOILUT

Sodexo palvelee Olympiastadionilla. Taataksesi vaivattoman kokouspäivän, räätälöimme Sodexon menukokonaisuuksista tarjoilut tilaisuuksiin ja kokouksiin.

Lisätietoja, tarjouspyynnöt ja tilaukset Sodexo Service Centeristä: servicecenter@sodexo.fi tai 010 5407500

www.sodexo.fi/olympiastadion/kokous

Kokousasiakkaat ovat myös tervetulleita Olympia Bistroon kahville tai lounaalle. Bistro on avoinna arkisin klo 9-16, lounas klo 11-14.