FAZER FOOD SERVICES ON VALITTU OLYMPIASTADIONIN RAVINTOLAPALVELUKUMPPANIKSI

Julkaistu 15.2.2019

Olympiastadion on jo vuosikymmenien ajan tarjonnut alustan suomalaisille ja kansainvälisille kohtaamisille. Uudistettu Olympiastadion jatkaa tätä perinnettä. Keskiöön nousevat elämyksellisyys, yhteisöllisyys ja hyvinvointi. Lisää vetovoimaa tuovat Fazerin ruokapalveluratkaisut, jotka mahdollistavat kohtaamisia arjessa, kokouksissa, tapahtumissa sekä stadion- ja tornivierailuiden yhteydessä.

Olympiastadion uudistuu sekä kansainväliseksi suurtapahtumien keskukseksi että päivittäiseksi vierailukohteeksi. Fazer Food Services on valittu toteuttamaan stadionin uuden aikakauden ravintolapalveluiden toiminnot. Hankintaprosessi alkoi keväällä 2018 ja ravintolapalveluiden tuottajan valinta toteutettiin noudattaen julkisista hankinnoista annetun lain menettelyä ja säännöksiä. Valinnassa painotettiin toimintakonseptin soveltuvuutta, toteutuksen resursseja, suorituskykyä, laadunhallinta- ja reagointikykyä, hintalaatu-suhdetta, elämyksellisyyttä ja tulevaisuuden innovaatioita.

"On kunnia lähteä toteuttamaan uuden ajan palvelukulttuuria ja -konsepteja Suomen suurimmalla tapahtuma-areenalla ja sen ainutlaatuisessa miljöössä. Tulemme rakentamaan Olympiastadionille muunneltavan ravintolakonsepti- ja palvelukokonaisuuden, jonka tärkeimpiä elementtejä asiakasnäkökulmasta ovat elämyksellisyys, laadukkuus, aitous ja tietysti sujuva palvelu myös digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Suurtapahtumien lisäksi tulemme panostamaan siihen, että stadionin ravintolapalvelut mahdollistavat Olympiastadionin rakentumisen koko kansan kohtaamispaikaksi niin yksityishenkilöille kuin yritysasiakkaille", sanoo Fazer Food Services Suomen kaupallinen johtaja Hannu Rahnasto.  

Olympiastadionin uudistettu ravintola tulee palvelemaan asiakkaita päivittäin kaikille vierailijoille, harrastajille ja kaupunkilaisille avoimena ravintolana. Ravintolan asiakkaille ikkunoista avautuu näkymä suoraan Olympiastadionin kentälle. Esteettömässä ravintolassa on uudistamisen valmistuttua mahdollista nauttia aamiaista, lounasta ja bistro-tyylisiä annoksia sekä herkullisia kahvilapalveluja koko aukioloajan. Viikonloppuisin on tarjolla runsas brunssipöytä.

Suurtapahtumien toteutuskokonaisuus muodostuu sekä laadukkaista ja entistä laajemmista yleisöpalveluista stadionin uusilla palvelualueilla että uudistetuista edustuspalveluista. Stadionin uudet seminaari- ja kokoustilat mahdollistavat jatkossa hyvinkin erilaisten tilaisuuksien järjestämisen aina muutaman hengen kokouksista kongressien järjestämiseen. Tilojen sijainti uniikissa miljöössä ja erilaisten huipputapahtumien äärellä luo mahdollisuuden poikkeuksellisille kokemuksille.

"Yhteistyössä Fazer Food Servicesin kanssa tulemme luomaan Olympiastadionille muunneltavan tapahtuma- ja kokousympäristön sekä arjen ytimessä toimivan ravintolan, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden. Suurtapahtumien osalta keskeistä on uuden teknologian hyödyntäminen sujuvuuden varmistamiseksi", kertoo Olympiastadionin markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju.

 

 

Lisätietoa:

Kaupallinen johtaja Hannu Rahnasto, Fazer Food Services Suomi, p.  041 530 3538

Fazerin mediapuhelin: puh. +358 40 6682 998, arkisin klo 8-16 tai [email protected] 

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju, Olympiastadion/Stadion-säätiö,
p.  040 513 8452 / [email protected]