Jari Sillanpää 16.8.

50-vuotisjuhlakonsertti Olympiastadionilla

14.08.2015

Yksi suomalaisen musiikin tunnetuimmista tähdistä juhlii syntymäpäiviään Stadionilla. Jari Sillanpää järjestää 50-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi stadionluokan konsertin 16. elokuuta.

Tangokuninkaaksi vuonna 1995 valittu Sillanpää pitää hallussaan myös Suomen myydyimmän kotimaisen albumin titteliä. Vuonna 1996 julkaistua nimikkolevyä on myyty lähes 273 000 kappaletta. Kolme Emma-palkintoakin pokannut Sillanpää julkaisi viimeisimmän albuminsa ”Rakkaudella merkitty mies” viime syyskuussa.

Sillanpään mukana lavalla nähdään joukko vierailevia tähtiä, joiden nimet paljastetaan myöhemmin. Konserttielämyksen lisäksi syntymäpäiväsankari tarjoaa koko stadionilliselle kakkukahvit.

Konsertin johdosta stadionin ympäristössä liikennejärjestelyiden muutoksia.

 

Aikataulu

15:00 Lipunmyynti- ja infopiste avataan (Paavo Nurmen kenttä)
17:00 Stadion portit avataan
17:00-19:00 Kakkukahvitarjoilu
18:00 Men In Black esiintyy
19:00 Juhlakonsertti alkaa, konsertin kesto n. 3,5 tuntia sisältäen väliajan
 
Konsertin ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Marco Bjurström. Jarin ja vierailevien artistien lisäksi lavalla nähdään Heikki Elon Juhlaorkesteri.
 

Saapuminen

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä ja saapumaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla, polkupyörällä tai kävellen. Stadionille pääsee keskustasta esimerkiksi raitiovaunuilla 4, 4T, 7A ja 10. Stadionin ohi kulkevat myös kaikki Elielin aukiolta lähtevät ja Mannerheimintietä ajavat bussit. Junalla tulija voi jäädä pois Pasilassa ja taittaa loppumatkan 7B-ratikalla. Lisätietoa ja aikataulut www.reittiopas.fi

HSL järjestää lisävuoroja bussi- ja raitiovaunuliikenteeseen konsertin päättymisen jälkeen, lisätietoa liikennetiedotteessa.

Stadionin ympäristö on konserttipäivänä ruuhkainen, ja osa lähiteistä on suljettu. Stadionin välittömään läheisyyteen ei siis pääse ajamaan autolla. Stadionin läheisyydessä ei myöskään ole konserttivieraille varattuja parkkipaikkoja. Parkkihalleja löytyy esimerkiksi Helsingin keskustasta.

 

Huomioitavaa

Pääsylipulla pääsee konserttipaikalle vain kerran. Olympiastadionilta poistuneet eivät siis voi enää palata sinne takaisin.

Konserttiin ei saa tuoda: Järjestelmäkameroita tai järjestelmäkameralta näyttäviä kameroita, ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita ja kameroita, joissa on irrotettavaa optiikkaa. Videokameroita, nauhureita, tietokoneita, tabletteja ja selfie-keppejä. Alkoholia, minkäänlaisia lasipulloja, suuria muovipulloja (yli 0,5 litraa), sateenvarjoja, retkituolia, laserosoittimia, aseita ja muita vaaraa aiheuttavia esineitä.

 

Liput

Lippuja myyvät www.lippupalvelu.fi ja www.menolippu.fiHinnat alkaen 39,50 euroa.

Tapahtumapäivänä lippuja myydään myös lipunmyyntipisteessä Olympiastadion edustalla Paavo Nurmen kentällä.

VIP-lippupaketit Menolippu.fi.

 

Konsertin tuotannosta vastaavat EASTWAY LIVE & BRIDGEHEAD PRODUCTION OY.

Lisätietoja www.jarisillanpaa.com.

 

 

Tervetuloa juhlimaan yhdessä Jari Sillanpään menestyksekästä taivalta musiikkimaailmassa!