Lippupiste Olympiastadionin pääyhteistyökumppaniksi

Olympiastadion valmistautuu uuteen aikakauteen

11.10.2019

Lippupiste Oy ja Suomen suurin tapahtuma-areena Olympiastadion ovat solmineet pitkäaikaisen, viiden vuoden mittaisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen. Yhteistyön myötä Lippupiste on yksi Olympiastadionin pääyhteistyökumppaneista.

”Olemme luomassa maahamme uudenlaista tapahtumakulttuuria, jossa kuluttaja ei tule pelkkään konserttiin tai seuraamaan ottelua, vaan kokemaan kokonaisvaltaisen elämyksen. Uudistettu Olympiastadion on paikka kohtaamisille läpi vuoden, ja olemme äärimmäisen iloisia tästä yhteistyöstä. Yhdessä meillä on paljon mahdollisuuksia yleisön palvelemiseen ja uudenlaisten elämysten tarjoamiseen”, Lippupisteen toimitusjohtaja Ari Palhamo sanoo.

Uudistettu Olympiastadion on kansainväliset suurtapahtumien vaatimukset täyttävä monitoimiareena, joka on päivittäin myös kaupunkilaisten ja vierailijoiden käytössä.  Olympiastadion avautuu vuonna 2020.

”Olympiastadion valmistautuu uuteen aikakauteen hienon yhteistyökumppaniverkoston kanssa, jossa Lippupisteellä on merkittävä rooli palveluntuottajana ja yhteistyökumppanina”, toteaa Olympiastadionin johtaja Ari Kuokkanen.

Lippupiste Oy on lipunmyynnin markkinajohtaja maassamme, ja myy lippuja noin 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- ja urheilutapahtumaan vuosittain. Lippupiste on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä, CTS Eventimiä.

 

 

Lisätietoa:

Olympiastadionin johtaja Ari Kuokkanen, Olympiastadion/Stadion-säätiö, p.  040 718 2381 / ari.kuokkanen@stadion.fi

Toimitusjohtaja Ari Palhamo, Lippupiste Oy, p. 0400 502 340 / ari.palhamo@lippu.fi

www.lippu.fi