Madonna - The MDNA Tour

Madonna konsertoi Olympiastadionilla sunnuntaina 12. elokuuta. Lisätietoa tapahtumaan saapuville.

01.08.2012

AIKATAULU

Klo 16 uloimmat portit avataan, turvatarkastukset aloitetaan

Klo 17 portit Olympiastadionille avataan

Noin klo 19.30 Martin Solveig

Noin klo 20.30 Madonna

Klo 23 konsertti päättyy viimeistään

HUOM! Annetut ajat ovat arvioita ja saattavat muuttua.

LIIKENNEJÄRJESTELYT

Yleisöä kehotetaan saapumaan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen. Olympiastadion sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella. Joukkoliikennettä suosimalla välttyy myös ruuhka- ja pysäköintihuolilta. Stadionille pääsee keskustasta esimerkiksi ratikoilla 4, 4T, 7A ja 10. Stadionin ohi kulkevat myös kaikki Elielinaukiolta lähtevät ja Mannerheimintietä ajavat bussit. Junalla tulija voi jäädä pois Pasilassa ja taittaa loppumatkan 7B-ratikalla. HSL:n Reittiopasta www.reittiopas.fi kannattaa hyödyntää sopivan reitin suunnittelussa.

Sekä HSL että VR järjestävät lisäliikennettä konsertin päätyttyä. Ratikka 8X kulkee Oopperalta Paavalin kirkolle ja 10X puolestaan Oopperalta Kolmikulmalle noin klo 23.30 alkaen. Mannerheimintietä ajavilla busseilla 40, 43, 63, 69, 231N, 248A, 270N, 345N, 452 ja 453 on lisävahvistusta keskustasta poispäin. Myös lähijunissa on lisävaunuja. Lisäbussi 58X liikennöi 20 minuutin välein Jäähallilta Itäkeskukseen klo 23.30–1.10. HSL ja VR varautuvat lisävuoroin ja -kalustoin.

Tapahtuman puolesta ei ole järjestetty pysäköintiä. Mäntymäentie on pysäköintikieltoaluetta ja Hammasköldintie on suljettuna yleiseltä liikenteeltä klo 6-24. Uimastadionille kulku tapahtuu kävellen tai polkupyörillä.

YLEISÖN VARUSTEET

Sateenvarjojen tuominen konsertteihin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä pyydetään tarvittaessa varustautumaan sadeasuin.

Videolaitteiden, nauhureiden, järjestelmäkameroiden, telttatuolien, laserosoittimien, alkoholin, tölkkien, purkkien, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttiin ja konserttialueen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Kuvaaminen on sallittu pokkari- ja kännykkäkameroilla. Ei videokuvausta. Mukaan voi ottaa max. 0,5 litran avaamattoman muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon. Olympiastadion on savuton. Suosittelemme kuulosuojaimia!

NARIKKA

Stadionin pohjois- ja eteläpäädyistä löytyy maksulliset narikat, joihin voi jättää tavaroita säilytykseen.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavarat toimiteetaan stadionin edustan, Paavo Nurmen kentän,  Suomen Löytötavarapalvelu Oy:n pisteeseen.

Lisätietoa ja liput www.livenation.fi