Olympiastadionille uusia yhteistyökumppaneita

Pro Stadion -yhteistyökumppanit mukana nostamassa Olympiastadionia uuteen kukoistukseen

10.10.2013

 

Helsingin Olympiastadionia hallinnoiva Stadion-säätiö on käynnistänyt Pro Stadion -kumppanuushankkeen. Pro Stadion -yhteistyö tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana Olympiastadionin uudistamisessa ja rakentamassa urheilun ja kulttuurin kansallista tulevaisuutta.

 

”Olympiastadion on kansallisomaisuutta, joka on tarjonnut suuria elämyksiä meille ja meitä edeltäneille sukupolville jo 75 vuoden ajan. Nyt rakennamme Olympiastadionille seuraavia 75 toimintavuotta. Pro Stadion -kumppanuus tarjoaa yritykselle palvelupaketin ja vastikkeellista yhteistyötä vuosien 2013-2018 aikana sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana Olympiastadionin uudistamisessa”, kertoo Stadion-säätiön markkinointijohtaja Marju Paju.

 

Olympiastadion kokee vuoden 2018 loppuun mennessä muodonmuutoksen, jonka avulla takaamme sille paikan myös tulevien sukupolvien sydämissä. Uudistettu Olympiastadion tulee olemaan Suomen tärkein suurtapahtumien areena sekä liikunnan, urheilun, kulttuurin, viihteen ja turismin kohtauspaikka. 

 

”Suomalaiset yritykset ja kansalaiset olivat merkittävästi mukana, kun stadionia rakennettiin 30-luvulla.  Myös stadionin uudistaminen toteutetaan yhteishengellä, kun yritykset ovat osaltaan mukana nostamassa Olympiastadion uuteen kukoistukseen urheilu- ja kulttuuritapahtumien näyttämönä sekä suosittuna matkailukohteena.  Pro Stadion - kumppanuushanke jatkuu aina vuoden 2018 loppuun saakka ja toivotamme uudet yrityskumppanit tervetulleiksi mukaan ”, toteaa toimitusjohtaja Maija Innanen.

 

Pääyhteistyökumppaneina ovat tässä vaiheessa mukana Adecco Finland Oy, Lippupalvelu Oy, Mepco Oy, Ramirent Finland Oy, Iltasanomat ja Prima Pet Premium Oy sekä kumppaneina Fonecta Oy, Sodexo Oy ja Seco Tools Oy.

 

www.prostadion.fi

www.stadion.fi/pro-stadion

 

Pro Stadion –yhteistyökumppanit

 

Adecco Finland Oy

Pro Stadion - kumppanuus on luontainen jatkumo Adeccon ja Olympiakomitean yhteistyöhön Suomalaisen huippu-urheilun parissa. Pro Stadion - kumppanuuden myötä jatkamme myös Adeccon ydinarvojen toteuttamista vastuullisuuden ja joukkuehengen nimissä sekä kannamme kortemme kekoon suomalaisen kansallisaarteen uudelleenrakentamisen puolesta. Tulemme viihtymään Olympiastadionilla tulevina vuosina niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme kanssa.

Tommi Törmälä, toimitusjohtaja (p. 040-7435869) 

Adecco on maailman johtava henkilöstöpalveluyritys. Adecco Finland Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1997 ja Adeccolle on myönnetty Reiluja vuokratöitä -auktorisointi. Kauttamme työllistyy satoja eri alojen osaajia joka päivä ja tehtävien kestot vaihtelevat muutamasta päivästä useisiin vuosiin. Myös asiakasyrityksiin rekrytoimiemme ammattilaisten joukko on vahvassa kasvussa. Toimistomme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä, Hyvinkäällä, Lohjalla, Kotkassa, Turussa, Raumalla, Tampereella, Jyväskylässä, Vaasassa ja Oulussa. Pääkaupunkiseudun toiminnot ovat keskitetty Helsinkiin. www.adecco.fi ja www.facebook.com/adeccotalentagency

 

Lippupalvelu Oy

Olympiastadion on tärkeä kansallisomaisuus, joka on tarjonnut meille suomalaisille suuria elämyksiä jo yli 75 vuoden ajan. Lippupalvelulle on suuri kunnia-asia olla mukana tässä ainutlaatuisessa Pro Stadion -projektissa rakentamassa uutta tulevaisuutta, jotta jatkossa tulevillakin sukupolvilla on mahdollista kokea monipuolisia ja huikeita tapahtumia stadionilla.

Ari Kuokkanen, toimitusjohtaja (p. 040-718 2381)

Lippupalvelu on alan markkinajohtaja Suomessa ja takana on jo lähes 70 vuoden kokemus lipunvälitystoiminnasta, luotettavasti ja ajan hermolla. Lippupalvelun kokonaisuus takaa ensiluokkaisen osaamisen, näkemyksen ja asiantuntemuksen lipunvälitystoiminnan maailmasta - maailmasta, joka tuottaa elämyksiä, kokemuksia ja jossa kulttuuri, urheilu, viihde ja monet elämän osa-alueet yhdistyvät. Lippupalvelun jakeluverkosto kattaa koko Suomen ja Lippupalvelun välittämiä lippuja voi ostaa kätevästi ja vaivatta verkkokaupasta, puhelinpalvelusta, täyden palvelun lippukaupoista tai noutaa lähimmästä R-kioskista. www.lippupalvelu.fi / www.facebook.com/lippupalvelu.

 

Mepco Oy

Yhteistyön myötä käytämme Olympiastadionin monipuolisia tiloja ja nautimme sen historiallisista tarinoista vuosien ajan yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Stadion on osa kansallista identiteettiä, jota haluamme osaltamme olla rakentamassa.

Sampo Suomalainen, markkinointijohtaja (p.050-4101210)

Mepco Oy toimittaa ratkaisuja yritysten ja julkishallinnon asiakkuudenhallintaan, talouden- ja toiminnanohjaukseen sekä henkilöstöohjaukseen. Mepco Oy on osa Accountor Group Software Divisionia. Accountor Group on Pohjois-Euroopan suurin talous- ja palkkahallinnon palvelujen tuottaja, joka toimii suomessa Pretax-toimistojen ja ohjelmistodivisioonansa kautta.

 

Ramirent Finland Oy

Olympiastadion on meille kaikille suomalaisille huippu-urheilun pyhättö, joka on tarjonnut suuria elämyksiä meille ja monille edeltäneille sukupolville. Stadion ei nykyisessä muodossaan vastaa enää nykypäivän asettamiin laatuvaatimuksiin. Stadion tulee lähivuosina kokemaan suuren muutoksen, jonka avulla se palvelee myös tulevia sukupolvia. Uudistetusta Olympiastadionista tulee varmasti Suomen tärkein suurtapahtumien näyttämö liikunnan, urheilun, kulttuurin ja viihteen saralla. Ramirent haluaa olla rakentamassa uutta uljaampaa Olympiastadionia, jolla tulee olemaan ikuisesti paikka suomalaisten sydämissä.

Mika Eskola, johtaja strategiset kumppanuudet (p. 020 750 36 35)

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa ja tehostaa asiakkaittensa liiketoimintaratkaisuja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

 

Ilta-Sanomat

Olympiastadionilla on merkittävä rooli suomalaisessa kulttuurihistoriassa. Stadionilla on nähty monta unohtumatonta suoritusta ja tapahtumaa. Siellä on syntynyt suomalaisia sankareita ja ikimuistoisia tarinoita, jotka elävät suomalaisten mielissä ja arkistoissa vielä pitkään. Ilta-Sanomat on Suomen tavoittavin sanomalehti ja sen ydintä on tapahtumista uutisointi ja puheenaiheiden luominen. Tämä yhteistyö on meille tärkeä ja olemme ylpeitä siitä, että saamme olla mukana projektissa, joka mahdollistaa meille suomalaisille vielä monta ikimuistoista hetkeä tulevina vuosina.

Kari Mononen, Sanoma News Oy/Ilta-Sanomat, kaupallinen johtaja (p.0400-326324)

Ilta-Sanomat on tavoittavuudeltaan Suomen suurin sanomalehti ja sen monikanavaiset urheiluosiot keräävät viikoittain miljoonayleisöt. IS:n urheilutoimitus on jo vuosikymmeniä välittänyt uutisia ja niiden myötä suuria tunteita suomalaisiin koteihin.

 

Prima Pet Premium Oy

Olemme aktiivisesti tukeneet urheilua jo pitkään, joten Olympiastadionin nykyaikaistaminen on meille lähellä sydäntä. Yhteistyön kautta tulemme käyttämään Olympiastadionin kokous- ja neuvottelutiloja aktiivisesti yrityksemme sisäisessä toiminnassa sekä sidosryhmätapahtumissa. Tulemme näkymään Olympiastadionilla suuren koiratapahtuman puitteissa vuonna 2015, jolloin koiratuotebrändimme Hau-Hau Champion juhlii 60-vuotistaivaltaan.

Timo Pärssinen, kehitys- ja markkinointijohtaja (p. 050-575 0010)

Prima Pet Premium Oy on tamperelaissyntyinen, nykyisin Pirkkalassa sijaitseva laadukkaisiin lemmikkieläintuotteisiin keskittynyt lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden maahantuoja ja tukkuliike. Olemme toimineet alalla vuodesta 1999. Nykyisin olemme Suomen nopeimmin kasvava ja suurin kotimaisessa omistuksessa oleva alan yritys. Tuotemerkkejämme ovat  Hau-Hau Champion, Premium PrimaCat, Freddy ja Birdy.
 

Seco Tools Oy

Yhteistyön myötä haluamme käyttää stadionin tiloja asiakastilaisuuksiimme. On hienoa olla mukana rakentamassa historiallista ja kansallista monumenttia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

Keijo Manner, General and Sales Manager (p. 040- 901 5080)

Seco Tools Oy on korkean teknologian lastuavien työkalujen johtava valmistaja. Secon tuotevalikoimaan kuuluu täydellinen työkalujen ja kääntöterien valikoima sorvaukseen, jyrsintään, poraukseen, kalvintaan ja kierteitykseen sekä työstökoneiden työkalunpitimet. Secon yli 25 000 standardituotetta mahdollistaa kokonaisvaltaiset työkaluratkaisut lastuavan työstön alalla, karasta aina lastuavaan särmään asti. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ruotsin Fagerstassa ja sillä on edustus yli 50 maassa 40 tytäryrityksen, jakelijan ja myyntiedustajien kautta. www.secotools.com

 

Fonecta Oy

Olympiastadionin uudistus on osa suomalaisen urheilun tärkeää muutosprosessia. Pro Stadion -projekti on yhteiskunnallisesti merkittävä hanke ja meille yhtiönä yhteiskuntavastuumme osoitus.

Jukka-Pekka Vuori; johtaja, markkinointi ja viestintä (p. 050- 598 7064) 

Fonecta on olemassa asiakkaitaan varten; sen palvelut vaikuttavat lähes jokaisen suomalaisen elämään. Helpotamme kuluttajien elämää tarjoamalla apua ajasta, paikasta ja viestintävälineestä riippumatta. Yrityksiä Fonecta auttaa kasvamaan ja palvelemaan asiakkaitaan paremmin tarjoamalla kustannustehokkaita digitaalisia ratkaisuja. Tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas.

 

Sodexo Oy

Olympiastadionin merkitys suomalaisena tapahtuma-areenana ja elämysten tarjoajana on vertaansa vailla. Sodexo Oy on mukana tukemassa Pro Stadion -projektia, jotta stadionilla voidaan myös tulevaisuudessa kokea elämyksiä laidasta laitaan liikunnan, urheilun, kulttuurin, viihteen ja turismin kohtauspaikkana.    

Tia Härkönen, viestintä- ja markkinointipäällikkö (p.050-433 5032)                                       

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluja tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Suomessa Sodexo tarjoaa ruokailu-, kokous- ja tapahtumapalveluita sekä tilapalveluissa siivous-, aula-ja kiinteistöpalveluita erikokoisille yrityksille, julkiselle hallinnolle sekä opetus- ja hoitoalalle. Asiakasyhteisöillä on parhaat edellytykset keskittyä omaan ydintoimintaansa, kun Sodexo vastaa kumppanina arjen pyörittämisestä ja palveluiden sujuvuudesta. www.sodexo.fi ja www.facebook.com/SodexoSuomi