Penkkiurheiluviikko 31.10-8.11.

Infoa Olympiastadionille saapuville - tervetuloa!

28.10.2015

 

Tyhjennysharjoitus alkaa 31.10.2015 klo 12.00

Onneksi olkoon, olet hankkinut palat suomalaista urheilu- ja kulttuurihistoriaa. Penkit ovat nähneet ja kokeneet stadion-elämänsä aikana paljon. Nyt on tullut aika jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja. 

 

  • Tule Lippupalvelusta ostetun lipun kanssa Olympiastadionille (tornin juurelta sisään) sinulle sopivana päivänä 31.10-8.11. Olemme avoinna penkkiurheilijoille koko viikon kello 12-18 (voit ottaa perheesi tai kaverisi mukaan). Mikäli penkkejä on jäljellä, voit ostaa penkin puut myös stadionin torniaulan palvelupisteestä.

  • Kaikille penkin sahausoikeuden hankkineille tarjoamme Penkkiurheiluviikolla tornivierailun puoleen hintaan. Aikuiset vierailevat tornissa siis 2,50€ hinnalla ja lapset yhdellä eurolla (alle 6v. maksutta). Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Tervetuloa penkin painajaisten yhteydessä hyvästelemään myös stadionin torni, suosittelemme tornivierailu ennen penkkien sahausta. Torniliput voit ostaa torniaulan palvelupisteestä, jossa on myynnissä myös pieni erä ainutlaatuisia Olympiastadion-tuotteita (mm. 1952 olympialaisten tuotteita).

  • torniaulasta henkilökuntamme opastaa sinut eteenpäin lipuntarkastuspisteeseen. Lipuntarkastuksen yhteydessä 5000 ensimmäistä paikalle saapunutta sahaajaa saa mukaansa oman penkkiurheilija-kassin.

  • lipuntarkastuksen jälkeen siirryt osoitettuun katsomoon sahaamaan omat penkkipuusii. Voit ottaa mukaan oman käsisahasi tai lainata sahan meiltä. Oman sahan mukaanottamalla vältyt mahdolliselta sahojen jonotukselta.

  • katsele penkkejä katsomossa rauhassa ja valitse tarkastelun jälkeen paikka sekä sopiva sahauskohta penkin metalliosien välistä. Sahaa omat penkkipuusi irti. Penkkipuiden leveys on noin 47cm ja jokainen penkki sahataan erikseen. Halutessa voi ottaa mukaan ristipääruuvimeisselin ja jakoavaimen, jos olet hankkinut useamman penkin. Huomaathan, että metallisia kiinnitysosia ei saa irrottaa ja metallisia jalkoja ei penkkipuihin mukaan saa, koska ne ovat pultattu betoniin kiinni, eivätkä ne edes muotonsa takia pysyisi pystyssä. Metalliosat ovat myös osa stadionin vesikatetta, joten irrottaminen on tästä syystä kielletty katsomoista. Katsomossa on myös paikalla stadionin henkilökuntaa, joiden puoleen voit kääntyä kysymyksissä.

  • ota mukaan sahaamasi puut ja palauta saha poistuessasi, mikäli olet sahaa stadionilta lainannut.

  • ideoi ja tuunaa stadionpenkille uusi elämä. Seuraamme penkkipuiden jatkoelämää sosiaalisessa mediassa tunnisteella #muistojenstadion. Kaikkien #muistojenstadion tunnisteella kuvia 31.12.2016 mennessä jakaneiden kesken arvomme tutustumisvierailuja ensimmäisten joukossa uudistetulle Olympiastadionille vuonna 2019. Kuvan voit lisätä ja jakaa myös sivuiltamme www.stadion.fi tai TÄSTÄ

 

  • Penkit on kestopuuta tai vaihtoehtoisesti (osa) lehtikuusta ja ne on pohjamaalattu sekä kyllästetty. Maalauskäsittely on tehty Valtticolor Pähkinä 76 värillä. Penkkipuita ei suositella käytettäväksi kuumassa paikassa (esim. sauna) tai puuta sisätiloissa poltettavaksi.

Kiitos, että olet Olympiastadionin ystävä ja tervetuloa Penkkiurheiluviikolle!