Penkkien uusi elämä

Katso kuvia tuunatuista penkeistä ja jaa kuva omasta projektistasi

11.07.2016

Olympiastadionin kuuluisat penkit ovat levittäytyneet eri puolelle Suomea. Penkin hankkineet on haastettu ideoimaan ja toteuttamaan penkkipuille uusi elämä. Kuuluisille penkkipuille onkin jo löytynyt monenlaista uusiokäyttöä.

Seuraamme penkkipuiden jatkoelämää sosiaalisessa mediassa #muistojenstadion. Olemme kiinnostuneita tietämään millaiseen käyttöön stadionpenkit päätyvät. Jaa kuva penkin uudesta elämästä ja voit voittaa itsellesi tutustumisvierailun uudistetulle Olympiastadionille ensimmäisten joukossa remontin valmistuttua vuonna 2019.

Kuvan voit lisätä TÄSTÄ tai Instagramissa tunnisteella #muistojenstadion. Samasta linkistä pääset katsomaan myös kuvia tuunatuista penkeistä.

 

Voit hankkia nyt palan Stadionin henkeä myös Vepsäläiseltä. Stadionin penkkejä on jalostettu ainutlaatuisiksi, numeroiduiksi design-kalusteiksi: muotoilija Tapio Anttilan suunnittelemiksi tuoleiksi ja pöydiksi. Kun tämä rajoitettu erä on loppuunmyyty, ei vastaavia ole enää mahdollista saada. www.vepsalainen.com/stadion-istuin