Stadionilla juuri nyt

Sähköä ilmassa

16.02.2016

Olympiastadionin uudistaminen on käynnissä. Juuri nyt stadionilla on korkeajännitettä ja sähköä ilmassa, kun helmikuun aikana käynnissä on muun muassa korkeajännitekaapeleiden purkutyöt. Tornin viidenteen kerrokseen rakennetaan parhaillaan myös tilapäistä sähkökeskusta. Kiinteistön sisällä tehdään rakenteiden avauksia ja työn alla on lisäksi väliaikaisen kaukolämpölinjan siirtotyöt. 

Ensimmäiset ympäristössä näkyvät työt alkavat maaliskuun alussa. Työt aiheuttavat muutoksia stadionin ympäristön kevyen liikenteen väyliin. Lisätietoa pyöräilyn ja kävelyn reittien muutoksesta TÄSTÄ.

   

Suomeen ja Helsinkiin rakentuu kansainväliset suurtapahtumien vaatimukset täyttävä monitoimiareena, joka on päivittäin myös kaupunkilaisten ja vierailijoiden käytössä. Uudistettu Olympiastadion on toimiva, turvallinen ja tunnistettava monitoimiareena. Yleisölle, tapahtumajärjestäjille ja kaupunkilaisille rakentuu 19 290 bruttoneliötä uusia tiloja ja hankkeen kokonaislaajuus on 40 720 bruttoneliötä. Lisäksi katsomot, kenttäalue ja juoksuradat uudistetaan. Tervetuloa mukaan seuraamaan hankkeen eri vaiheita vuosien 2016-2019 aikana. Uudistetun Olympiastadionin ovet avautuvat vuonna 2019.