Työmaan kuulumisia

Elokuu 2016

10.08.2016

Olympiastadionin työmaalla purkutyöt sekä maakaivuu ja louhintatyöt ovat jatkuneet läpi kesän. Uusia uudistamisen vaatimia työvaiheita on juuri nyt käynnistymässä. Elokuun työkuulumisia voit lukea alla olevasta tiedotteesta.

Stadiontyömaalla on käynnissä mielenkiintoinen vaihe ja tarjoammekin kymmenelle henkilölle mahdollisuuden vierailla työmaalla kanssamme syyskuussa. Onnettaren suosimat pääsevät näkemään ja kuulemaan uudistuvan stadionin töiden edistymisestä. Arvontaan voit osallistua 15. elokuuta asti. Arvonta suoritetaan 16. elokuuta. Olemme yhteydessä onnettaren suosimiin henkilökohtaisesti. Vierailu stadionilla tapahtuu lauantaina 3. syyskuuta 2016. Osallistu arvontaan TÄSTÄ

 

Työmaatiedote elokuu 2016

 

Purkutyöt

Stadionin pohjoispäädyn näyttötaulualueen massiiviset purkutyöt jatkuivat heinäkuussa ja ovat nyt loppusuoralla. A-osassa on purettu lukuisia seiniä liikuntatilan ja kentän välisen louhinnan tieltä. Eteläpäädyn B-osassa ja pohjoisen EF-osissa katsomorakenteita ja seiniä on poistettu juoksuradan uudistuvan profiilin ja kanaalilouhintojen vuoksi. Itäsivulla CD-osassa purkutyöt ovat edenneet vanhojen WC-tilojen purkujen muodossa.

Maankaivu ja louhintatyöt

Huhtikuussa käynnistyneet maankaivu- ja louhintatyöt ovat jatkuneet eri puolilla työmaata heinäkuussa. Maankaivu on keskittynyt kentän alueelle sekä CD-osaan. Kentän massanvaihto on edennyt vauhdilla ja työ valmistuu elokuun aikana. CD-osan settiseinän kaivun ensimmäinen ankkurointi tehtiin heinäkuun alussa ja toisen tason ankkurointi suoritetaan elokuun alkupuolella.

Maankaivu on saatu valmiiksi monitoimi-, logistiikka- ja liikuntatilan alueilla ja louhintoja suoritetaan parhaillaan. B-osassa aloitettiin heinäkuussa kanaalilouhinnat ja EF-osassa ne aloitetaan elokuussa.

Tähän mennessä työmaalla on louhittu kalliota noin 32 000 m3 ja sitä on kuljetettu pois noin 25 000 m3.

Työmaan autoliikenne on louheen kuljetuksesta johtuen varsin vilkasta. Paikalla on liikenteenohjaaja valvomassa ja ohjaamassa työmaaliikennettä. Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä ja teemme parhaamme, että häiriö lähiympäristölle olisi mahdollisimman vähäinen. Työskentelemme työmaalla arkisin klo 07–22 välisenä aikana ja pyrimme välttämään yö- ja viikonlopputöitä.

Lisätietoja:

Lemminkäinen (työmaa): Puh. 050 595 0463

Stadion-säätiö: info@stadion.fi