Stadion-säätiö hakee Olympiastadionille johtajaa

Hakemukset 13.7.2018 mennessä

15.06.2018

Olympiastadion on parhaillaan historiansa suurimman muutoksen edessä. Mittava perusparannus- ja uudistamishanke on yli puolenvälin ja valmistelemme parhaillaan uuden ajan palveluita ja elämyksiä. Uudistettu kansainvälinen monitoimiareena avautuu vuonna 2020 vaiheittain.

Pitkäaikaisen toimitusjohtaja Maija Innasen jättäessä tehtävänsä Stadion-säätiö etsii tulevaa Olympiastadionin johtajaa.

”Olen työskennellyt Stadion-säätiön toimitusjohtajana pian kymmenen vuotta. Ikäni puolesta minulla on myös mahdollisuus jäädä eläkkeelle. Olen aina kuunnellut huolella sisäistä ääntäni ja päätynyt johtopäätökseen, että nyt on sopiva aika etsiä Olympiastadionille uutta johtajaa”, toteaa Innanen.

Stadion-säätiön hallituksen puheenjohtaja Eero Heinäluoma kiittää Innasta mittavasta työstä.

”Maija Innanen on poikkeuksellisen monipuolinen, aikaansaava ja tehtäväänsä sitoutunut johtaja, jonka aikana Stadionin toiminta on siirtynyt uudelle portaalle. Stadionin toiminta  ja hallinto on uudistettu sekä saatu käyntiin merkittävä Olympiastadionin uudistamishanke. Hallituksen pyynnöstä toimitusjohtaja Innanen jatkaa tehtävässään kunnes uusi johtaja on valittu ja perehdytetty työtehtäväänsä.”

 

 

 

Olympiastadion on yksi Suomen ja Helsingin tunnetuimmista maanmerkeistä. Suomen legendaarisin tapahtumapaikka uudistuu parhaillaan kansainväliset suurtapahtumien vaatimukset täyttäväksi suurten elämysten monitoimiareenaksi.

Uudistettu Olympiastadion avautuu tämänhetkisen arvion mukaan vuonna 2020 vaiheittain. Toimimme viidellä toimialueella: tapahtumatoiminta, liikunta- ja hyvinvointipalvelut, vierailijapalvelut, kokouspalvelut ja vuokralaistoiminta.

Oletko Sinä tuleva OLYMPIASTADIONIN JOHTAJA

Johtajana vastaat Olympiastadionin tulevasta toiminnasta ja taloudesta yhdessä vuonna 2019 täydentyvän tiimisi kanssa. Hoidat Stadion-säätiön toimitusjohtajan tehtävät sekä muut hallituksen osoittamat vastuut huolella ja ammattitaidolla. Sinulla on myös Olympiastadionin perusparannus- ja uudistamishankkeeseen liittyviä tehtäviä. Olet uuden ajan johtaja, aktiivinen ja yhteistyökykyinen moniosaaja, joka hahmottaa nopeasti isot kokonaisuudet ja innostuu myös arjen pienistä asioista. Arvostamme työelämän näyttöjä toimialueeltamme, johtamis- ja talousosaamista, soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kielitaitoa, monipuolisia verkostoja, kykyä innostaa ihmisiä sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoa tehtävästä antaa Stadion-säätiön toimitusjohtaja Maija Innanen, p.040 530 5522, 18.6 klo 13-16 ja 20.6 klo 15 -17.

Badenoch & Clark, konsultti Teemu Vuorinen, p. 0400 610 041, 25. 6 klo 15 – 17 ja 4.7 klo 11 – 14.

Olympiastadionin johtajan tehtävä tulee ottaa vastaan vuoden 2018 aikana. Hakemukset palkkatoivomuksineen 13.7 mennessä osoitteeseen www.badenochandclark.fi/fi-fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat