Ramirent Olympiastadionin uuden aikakauden yhteistyökumppaniksi

Pitkäaikainen yhteistyö jatkuu

21.09.2018

Ramirent Finland Oy ja Stadion-säätiö ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Ramirent toimii uudistuvan Olympiastadionin palvelu- ja tuoteyhteistyökumppanina ja on mahdollistamassa stadionin varustamisessa tarvittavia koneita ja laitteita. Lisäksi yhteistyössä etsitään parhaat ratkaisut Suomen suurimman tapahtuma-areenan toimintavuosien koneiden ja laitteiden käyttöön.

”Hienoa, että pitkäaikainen yhteistyömme jatkuu uuden aikakauden Olympiastadionilla ja sen tulevissa toiminnoissa. Aktiivisena ja eteenpäin suuntautuneena yrityksenä Ramirent mahdollistaa tarpeisiimme sopivat tuote- ja palveluratkaisut. Arvostamme myös yrityksen kestävän kehityksen ja ekotehokkuuden ratkaisuja sekä koneiston käyttöturvallisuutta”, sanoo Olympiastadionin markkinointijohtaja Marju Paju.

Yhteistyön arvopohjana on molempien sopimusosapuolien merkittävä historia palveluiden tarjoajana suomalaisille. Ramirentin mittavan rakennusalan kokemuksen osoituksena on yhtiön vuoteen 1955 ulottuva historia, jolloin nykyisen Ramirentin liiketoiminta alkoi Suomessa. 

”Olympiastadion ja sen toiminta on merkittävää sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Ramirentin markkinoiden laajin tuotevalikoima takaa stadionille hyvin huolletut, luotettavat ja kuhunkin tilanteeseen sopivimmat ratkaisut elämysten mahdollistamiseen suomalaisille ja vierailijoille”, kertoo Ramirentin myynti- ja markkinointijohtaja Arto Palsio.

Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina heille parhaimman ratkaisun. Yksi kasvavia asiakassektoreitamme on tapahtumaliiketoiminta, jossa tahtotilamme on olla kiinnostavin vaihtoehto tapahtumanjärjestäjille.

Lisätietoja:

Mika Eskola, johtaja strategiset kumppanuudet, Ramirent Finland Oy, 040 822 2945

Arto Palsio, myynti- ja markkinointijohtaja, Ramirent Finland Oy, 040 6474 550

Maija Innanen, toimitusjohtaja, Stadion-säätiö, 040 5305522

Marju Paju, markkinointijohtaja, Stadion-säätiö, 040 5138452