CANON OLYMPIASTADIONIN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Julkaistu 21.8.2020

Canon ja Olympiastadion ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Canon toimii Olympiastadionin uuden aikakauden yhteistyökumppanina. Yhteistyön myötä Canonin eri kuvantamisratkaisuita tullaan näkemään stadionin uudistetuissa tiloissa.

”Canonin kumppanuustoimintaa ohjaa Kyosei-yritysfilosofia. Kyosei on japania ja tarkoittaa elämistä ja työskentelemistä yhdessä yhteisen hyvinvoinnin eteen. Samankaltainen periaate toteutuu hienosti myös Olympiastadionin toiminnassa, jossa pyritään tuomaan ihmisiä yhteen sekä edistetään henkistä ja fyysistä hyvinvointia kansallisuudesta tai taustasta riippumatta. Yhteistyön kautta saamme Helsinkiin kodin, jossa voimme kohdata asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme suomalaisille tärkeässä historiallisessa ja vaikuttavassa ympäristössä innostavien tarinoiden keskellä”, toteaa Canon Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Markus Winnett.

Olympiastadion on tehty ja uudistettu yhteisiä elämyksiä varten. Uudistamisen jälkeen stadion on avoin kohtauspaikka niin paikallisille kuin matkailijoille myös tapahtumien ulkopuolella. Suomalainen funktionalismin tähti tarjoaa elämykselliset puitteet muistojen rakentamiseen yhdessä myös tulevaisuudessa.

”Olympiastadionin toiminnan keskeinen tavoite on toimia ja työskennellä yhteisen hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistämiseksi. Stadionin ja Canonin yhteinen arvopohja on erinomainen perusta kumppanuudelle tuleviksi vuosiksi, sanoo Olympiastadionin markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju.

Olympiastadionin yhteistyökumppanit jakavat Olympiastadionin toiminnan arvot ja ovat merkittävässä roolissa mahdollistamassa tulevia elämyksiä suomalaisille ja Suomessa vieraileville.

 

Canon Oy

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, joka työllistää Euroopassa n. 25 000 ihmistä. Canon on edelläkävijä ammattitulostamisen ratkaisuissa. Canon tarjoaa laajan valikoiman tulostuksen-, dokumentin- ja informaationhallinnan sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ulkoistusliiketoiminnan asiantuntijapalveluita. Vuonna 1937 perustettu Canon on ollut kuvantamisen johtohahmo jo 80 vuotta.  www.canon.fi

 

Olympiastadion

Olympiastadion on yksi Suomen ja Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä.
Suomen legendaarisin tapahtumapaikka avautuu elokuussa 2020 kansainvälisten suurtapahtumien vaatimukset täyttäväksi monitoimiareenaksi. Olympiastadion on tapahtumien ohella avoinna päivittäin kaupunkilaisille, vierailijoille, kokousasiakkaille ja liikkujille. www.stadion.fi

Tutustu Olympiastadionin yhteistyökumppaneihin https://www.stadion.fi/stadion-info/