ETÄTYÖTÄ TAI KOKOUSTA FIILIKSEN TAKIA

Julkaistu 29.10.2020

Käsi sydämelle – kuinka moni kokous on jäänyt mieleen elämyksenä? Uudistunut stadion tarjoaa miljöön, joka tekee työpäivästä tai tilaisuudesta ihan uudella tavalla erityisen. Stadionin tilat toimivat myös erinomaisesti hybriditilaisuuksien toteutuspaikkana.

Stadionilla tehdään paljon muutakin kuin fiilistellään huipputapahtumia yleisössä. Se on myös monen työpaikka tai vaikka vain etätyöpiste yhden päivän. Uudistunut stadion tarjoaa 12 modernia ja valoisaa tapahtumatilaa auditoriosta pieniin neuvotteluhuoneisiin. Erityistä on se, että stadionilla sama tila taipuu vaivattomasti niin asiakastilaisuuteen, seminaariin kuin tyky-päivän yhteiseen hikoiluun. Yhdistetään tähän vielä stadionin tähtihetkiä avaava opastettu stadionkierros ja vierailu tornissa, niin päivästä jää vieraille varmasti muutakin mieleen kuin presentaatiosulkeiset. 

Kun suuremmat tilaisuudet odottavat vielä ensi vuotta, on hyvä huomioida, että stadionin tiloja voi varata myös etätyöhön turvallisesti.

 

Tilaa ajatella, verkostoitua ja liikkua

Kokouspalvelut avasivat toimintansa 1.lokakuuta. Stadionin palvelukoordinaattori Laura Juga kertoo kiinnostusta löytyneen jo mukavasti niin urheilu- kuin yritysmaailmasta. Korona-ajan haasteisiin on pystytty vastaamaan streamatuilla hybridikokouksilla ja käyttämällä tilavaa A-suoraa turvavälit huomioiviin asiakastilaisuuksiin. Laura korostaakin tilojen monikäyttöisyyttä sekä räätälöintimahdollisuuksia.

”Tulevaisuudessa esimerkiksi työhyvinvointiin liittyvät asiat tulevat kiinnostamaan monia. Meillä aamupäivän kokoukseen voisi luontevasti yhdistää vaikka kävelytestin, ohjatun jumpan tai erän futsalia. Ja syödä päälle yhteisen puristuksen jälkeen jotain herkullista ja terveellistä”, Laura Juga kertoo stadionin mahdollisuuksista.

 

”Eihän niitä meinannut saada pois Huuhkajien pukuhuoneesta!”

Yksi stadionin tapahtuma-asiakkaista on ikoninen Abloy, joka vastasi aikaan myös stadionin ensimmäisistä avaimista.

”Abloy haluaa järjestää laadukkaita tilaisuuksia paikassa, jossa on fasiliteetit kunnossa. Stadion on tietynlainen pyhättö, joka tuo etenkin nyt uudistettuna lisäarvoa tilaisuuksiimme, ehdottomasti”, tapahtumakoordinaattori Helena Toivanen kertoo.

Abloyn vierailtakin on tullut kiitosta, ja etenkin stadion-kierroksesta tuli hyvää palautetta. Helena nauraa, ettei miesvoittoista ryhmää meinannut saada pois Huuhkajien pukuhuoneesta. Tämä on hyvä kuvaus siitä, kuinka merkityksellisestä paikasta on kyse.

”Stadionin uudistus on tehty viimeisen päälle ja vanhaa kunnioittaen. Hyvän lisämausteen tapahtumiimme on tarjonnut erinomaiset puhujat, jotka ovat aidolla innolla kertoneet vieraillemme mielenkiintoisia tarinoita stadionista. Kokouksista stadionilla tekee hienoja kokonaisuus – The Stadion!”, Abloyn myynti- ja markkinointijohtaja Jari Perälä lisää. 

 

Tilaisuuksia toiminnan ytimessä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry ESLU:n järjestämiin tilaisuuksiin on vaikea kuvitella osuvampaa paikkaa kuin Olympiastadion. Yli seura- ja lajirajojen toimiva ESLU järjestää varsin laajalle asiakaskunnalle luentoja, verkostoitumistilaisuuksia ja käytännön ohjaajakoulutuksia. Olympiastadionin puitteissa onnistuu luento ja liikkuminen vaikka samanaikaisesti jaetuissa tai rinnakkaisissa tiloissa.

”Meidän seuratoimijoita on hienoa kutsua urheilun ja liikunnan ytimeen. Stadion itsessään luo wow-efektin ja tuo kohtaamisiin jotain erityistä, kokemuksen ja elämyksen”, ESLU:n koulutusassistentti Heidi Ahtiainen summaa.