HUUHKAJAT STADIONILLA - OHJEITA TAPAHTUMAAN SAAPUVILLE

Julkaistu 7.10.2020

Huuhkajat kohtaa lokakuun maaotteluissa Bulgarian ja Irlannin Olympiastadionin nurmella. Euroopan jalkapalloliitto UEFA ilmoitti viikko sitten lieventävänsä yleisörajoituksia Kansojen liigan otteluissa. Palloliiton arvion mukaan stadionille voidaan ottaa noin 8 000 katsojaa.

 

SAAPUMINEN JA LIPUNTARKASTUS

Katsojia pyydetään saapumaan ajoissa jonojen välttämiseksi, portit stadionille aukeavat kello 18:00. Stadionille on suositeltavaa saapua viimeistään puoli tuntia ennen ottelun alkua. Stadionin sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus) sisääntulon sujuvuuden helpottamiseksi. Jos sinulla on mobiililippu, muistathan ladata lipun valmiiksi puhelimeesi ennen stadionille saapumista lipuntarkastuksen nopeuttamiseksi. Porteilla tehdään turvatarkastuksia ja kaikki laukut tarkistetaan. HUOM! Katsomot on jaettu lohkoihin henkilömäärien rajaamiseksi. Yleisö ei voi liikkua lohkojen välillä. Tarkistathan oikean portin lipustasi. Katso aluekartta alla!

TERVEYSTURVALLISUUS

Lipunmyyntijärjestelmä on huomioinut automaattisesti turvavälit. Kaikkien katsojien on pidettävä kasvomaskia koko ottelutapahtuman ajan, ilman maskia saapuvien katsojien pääsy stadionille evätään. Huomioithan muut katsojat ja muista säilyttää turvaetäisyys (min. 1 m) muihin kuin oman seurueen jäseniin koko tapahtuman ajan. Istua tulee vain lippuun merkityllä paikalla.

Tapahtumassa on tarjolla käsihuuhdetta. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissa.

Osallistuthan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä, joten ethän saavu paikalle, mikäli sinulla on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita. Yskithän/aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Palloliitto toivoo Koronavilkku-sovelluksen käyttöä katsojilta.

POISTUMINEN

Ottelun jälkeen poistuminen stadionilta tapahtuu porrastetusti, joten varaudu odottamaan paikallasi ottelun päätyttyä. 

MITÄ KATSOMOON EI SAA TUODA?

Mm. kaikki reput yms. tarkistetaan, joten suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kantamusten jättämistä kotiin tarkastusten nopeuttamiseksi. Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. HUOM! vain max A4 kokoiset laukut ovat sallittuja. Katsomoon ei voi myöskään tuoda ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, vain alle 200mm objektiivit ovat sallittuja. Yleisön viihtyvyyden takaamiseksi katsomoon ei valitettavasti voi tuoda sateenvarjoja. Sateen sattuessa kannattaa siis varautua sadevarustein.

PALVELUT STADIONILLA

Myyntipisteet
Jokaisessa katsomolohkossa on omat myyntipisteet. Myyntipisteiden tuotelistat on poikkeusoloista johtuen normaalia suppeampi ja tuotteissa saattaa olla vaihtelua katsomolohkojen välillä. Suosittelemme käyttämään maksamiseen lähimaksua. Muista säilyttää turvaetäisyydet myös jonottaessa.

Anniskelu
Tämänhetkisten alkoholianniskeluun liittyvien määräysten haastavuuden vuoksi ottelussa ei valitettavasti ole ollenkaan anniskelua. Ottelussa on myynnissä alkoholitonta olutta.

Tupakointi
Olympiastadion on savuton paikka ja näin ollen tupakointi stadionilla on kielletty niin katsomossa kuin katsomoiden taustatiloissa.


Suomi kohtaa Bulgarian sunnuntaina 11.10. kello 19:00 ja Irlannin keskiviikkona 14.10. kello 19:00. Pääsyliput otteluihin ennakkoon Lippu.fi-palvelusta. Lisätietoa Palloliiton sivustolta.

 

Katsomokartta kuva: Huuhkajien lokakuun peliportit