NOUSE TORNIIN

Julkaistu 21.10.2020

Olympiastadionin torni on omaleimainen tunnus koko maailman stadioneiden joukossa ja yksi tunnetuimmista rakennelmista ja vierailukohteista Helsingissä ja Suomessa. Olympiastadionin tornin yli 80-vuotiseen historiaan liittyy monenlaisia tarinoita ja juhlahetkiä. 72 metriä korkea Olympiastadionin torni on yksi parhaista paikoista ihailla koko Helsingin kaupunkimaisemaa. Torni on avoinna arkisin iltaan asti. Mahdollisuus nähdä kaupunki myös iltavalaistuksessa on herättänyt kiinnostusta kaikki vuosikymmenet.


Tervetuloa vierailuille!

Tornilippuja voi ostaa stadionin Vierailijakeskuksesta

Ennakkolippujen myynti osoitteessa www.lippu.fi.

Tornin huippu on ulkotilaa ja torniin noustaan hissillä. Hissiä käytettään vain oman seurueen kanssa eli hississä ei ole samaan aikaan eri seurueiden edustajia. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Tarkista Olympiastadionin aukioloajat tästä.

 

Liput

Aikuiset 6,50 €

Lapset ja nuoret 7-16 v. 4€ (alle 7-vuotiaat maksutta)

Alennusryhmät 4 € (opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt, työttömät)

 

Ryhmät yli 10 henkilöä (1.10.2020 lähtien):

Aikuiset 5 €

Lapset ja nuoret sekä alennusryhmät 3€

Matkanjohtaja maksutta

Lippujen toimituksesta Lippupiste perii vain mahdolliset tilaus- ja maksutapamaksut. Tilausmaksu lisätään tilauksen hintaan valitun toimitustavan perusteella.

 

TÄRKEÄÄ TIETOA VIERAILIJOILLE

  • Tornin huippu on ulkotilaa.
  • Torniin noustaa hissillä mutta reitti ylätasanteella sisältää portaita. Hississä on samaan aikaan vain oma seurue. Hissiä voi käyttää myös vain yksi henkilö kerrallaan.
  • Suosittelemme vierailun aikana kasvomaskin käyttöä.
  • Tornivierailun sisäänkäynti tapahtuu Olympiastadionin vierailijakeskuksesta (tornin sisäänkäynti). Katso saapumisohje. 
  • Lisätietoa esteettömyydestä Olympiastadionilla.