SCANDIC OLYMPIASTADIONIN MAJOITUSYHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Julkaistu 5.3.2020

Scandic Hotels ja Olympiastadion ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Scandic on liittynyt mukaan stadionin palveluyhteistyökumppaniksi.  

”Helsingille on tärkeää saada kansainväliset mitat täyttävä stadion, jossa järjestetään tapahtumia, kilpailuja ja konsertteja. Stadionin tapahtumat tulevat liikuttamaa isoa joukkoa kansainvälisiä ja kotimaisia vierailijoita, joille Scandicilla on tarjota monia majoitusmahdollisuuksia ihan stadionin läheisyydessä ja muualla Helsingissä sekä pääkaupunkiseudulla”, iloitsee Scandicin kaupallinen johtaja Christian Borg.

Scandic on Suomen ja Pohjoismaiden suurin hotelliketju, joka tarjoaa upeita hotellielämyksiä 6 eri maassa – Suomessa lähes 70 hotellissa. Scandicissa nautit hyvistä unista, runsaasta aamiaisesta sekä ystävällisestä palvelusta mukavissa puitteissa – hyvällä omallatunnolla, sillä Scandic on vastuullisen toiminnan edelläkävijä majoitusalalla jo vuodesta 1993.

”Yhteistyömme Scandicin kanssa tuo lisäarvoa Olympiastadionin vieraille, kun voimme tarjota uudistuneiden Scandic-hotellien majoitusmahdollisuudet stadionille tilaisuuksiin saapuville. Meillä on myös yhteisiä suunnitelmia yllättää ainutlaatuisilla kokemuksilla yhteiset asiakkaamme”, sanoo Olympiastadionin markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju