SUNRISE AVENUE OLYMPIASTADIONILLA 2021

Julkaistu 16.4.2020

Thank You for Everything -jäähyväiskiertueen päätöskonsertit Olympiastadionilla heinäkuussa 2021

Sunrise Avenue on ilmoittanut, että 3. kesäkuuta 2020 Saksasta tarkoitetuksi alkava yhtyeen kiertue siirtyy vuoteen 2021 vallitsevasta koronaviruspandemiasta johtuen. Uudet vahvistetut konserttiajankohdat Helsingin Olympiastadionilla ovat 16.7.2021 ja 17.7.2021. Vuoden 2020 konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan uusille keikkapäivämäärille. Lisätietoa tapahtumajärjestä LiveNationin sivustolta ja yhtyeen tiedotteesta tästä.

Stadion-säätiö ja elokuun 2020 muut konserttijärjestäjät (Nelonen Media ja Warner Music Finland) seuraavat yhteistyössä aktiivisesti Valtioneuvoston, Terveyden- ja Hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämisestä. Yleisön, henkilökuntamme, kumppaneidemme, artistien ja tapahtumatiimien terveys ja turvallisuus ovat meille luonnollisesti tärkeintä.

Olympiastadionin luonne monitoimiareenana mahdollistaa stadionin ovien avautumisen alkuperäisen aikataulun mukaisesti elokuussa 2020. Stadionin toiminnot, jotka toteutetaan pienissä ryhmissä  (vierailijapalvelut, opastetut stadionkierrokset, tornivierailut, kokouspalvelut ja liikuntatilakäyttö) käynnistyvät Avajaisviikoilla elo- ja syyskuussa 2020 noudattaen mahdollisia viranomaisohjeistuksia.