TAKSI HELSINKI OLYMPIASTADIONIN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Julkaistu 26.2.2020

Taksi Helsinki tuo oman panoksensa Olympiastadionin uuteen aikaan liittymällä mukaan stadionin yhteistyökumppaniksi. Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö, tarjoten taksipalveluita koko pääkaupunkiseudulla joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina. Taksi Helsinki on sitoutunut toiminnassaan korkeaan laatuun, saatavuuteen ja turvallisuuteen. 

”Olympiastadion on koko kansan areena ja merkittävä toimija Helsingissä. Tuomme ylpeänä osaltamme resursseja ja tukea stadionin toimintaan. Yhteistyön tavoitteena on myös helpottaa Olympiastadionin asiakkaiden liikkumista”, toteaa Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen

Olympiastadion on Suomen suurin tapahtuma-areena ja avoinna päivittäin myös kaupunkilaisille ja vierailijoille. Olympiastadion avautuu elokuussa 2020.

”Yhteistyön kautta Taksi Helsinki on mukana mahdollistamassa Olympiastadionin uutta aikaa ja tuo samalla oman panoksensa stadionin varustamiseen tuleville tapahtumille ja suurelle yleisölle”, sanoo Olympiastadionin markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju

 

Taksi Helsinki Oy on pääkaupunkiseudun ja Suomen suurin taksitoimija 1340 taksilla. Asiakaslähtöinen kehitystyö, laadunvalvonta ja uusien palvelutuotteiden kehitys ovat tekijöitä, joilla Taksi Helsinki haluaa varmistaa asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa. Taksitilauksen vaivattomuus, luotettavuus ja monipuoliset tilaustavat ovat keskeinen osa Taksi Helsingin asiakaspalvelukonseptia.