Olympiastadion Tunneli kuva 1

TULE LIIKKUMAAN STADIONILLE MAALIS-HUHTIKUUSSA

Julkaistu 1.3.2022

Maaliskuussa vaihdetaan hiihtosukset sisäkenkiin. Tarjoamme kevään kunniaksi kertamaksullisia vuoroja 400m sisäjuoksuradalle ja sulkapallokentille. Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-6.3. Tunnelin sisäjuoksuvuorot ovat maksuttomia - tervetuloa kokeilemaan! Ennakkoilmoittautuminen vuoroille on pakollinen, sillä kerrallaan Tunnelissa olevaa asiakasmäärää on rajoitettu. 

Maaliskuun ensimmäisen viikonlopun jälkeen juoksuvuoroille myydään kertalippuja. Kertalipun hinta on 10 € ja se on voimassa 60 min. Kertalippuja voi ostaa myös useammalle tunnille kerralla. Seuraavat tunnit ovat hinnaltaan 5 € /h. Parhaiten varmistat paikkasi juoksuvuorolle lunastamalla kertalipun ajanvarauskalenterimme kautta. Lipun voi ostaa myös Olympiastadionin Vierailijakeskuksesta, mikäli paikkoja vuorolle on vapaana.

Olympiastadionin sulkapallovuoroja voi varata niin ikään myös verkossa. Yhden sulkapallokentän vuokra on 20 €/tunti. Stadionilla on myös muutamia vuokramailoja ja -palloja, joita voi vuokrata varauksen yhteydessä. Jokaiselle sulkapallokentälle on oma sisäänkäynti ja kenttien välissä on seinä.

 

Maksuttomat juoksuvuorot Tunnelissa

pe 4.3. klo 14.00 - 20.00
la 5.3. klo 13.00 - 16.00
su 6.3. klo 13.00 - 16.00

Huom! Ennakkoilmoittautuminen ja paikan varaus maksuttomille juoksuvuoroille on pakollista ja tapahtuu oheisesta linkistä ajanvarauskalenterin kautta.

 

Maaliskuussa tarjolla reilusti kertamaksullisia vuoroja

Viikosta 10 lähtien avoimia juoksuvuoroja on varattavissa Tunnelista ajanvarauskalenterista löytyvinä ajankohtina. Ajankohdat vaihtelevat päiväkohtaisesti. 

Olympiastadionilta löytyy kolme sulkapallokenttää. Tervetuloa pelaamaan Stadionille ajanvarauskalenterin mukaisina vapaina ajankohtina! Aikoja on tarjolla arkisin keskellä päivää sekä viikonloppuisin. Myös huhtikuun viikonlopuille voit jo varata vuoroja.

Stadionilla on myös muutamia vuokramailoja ja -palloja, joita voi vuokrata varauksen yhteydessä. Jokaiselle sulkapallokentälle on oma sisäänkäynti ja kenttien välissä on seinä. 

 

Lisätiedot, vuoron muutokset ja peruutukset: [email protected] tai puh. 050 3431619.