Lahjoittajarekisteri

Stadion-säätiön lahjoittajarekisteriä koskeva henkilötietolain 10 ja 24 §:n mukainen tietosuojaseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Stadion-säätiö (y-tunnus: 0202071-8)

Radiokatu 20
00240 Helsinki
www.stadion.fi
info@stadion.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Juha Vanhatalo
Radiokatu 20
00240 Helsinki
Puh. +358 (0)40o 746717
juha.vanhatalo@stadion.fi

3. Rekisterin nimi

Stadion-säätiön lahjoittajarekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin tietoja käytetään lahjoittajarekisterin ylläpitämiseen, lahjoitusten käsittelyyn, arkistointiin ja tilastointiin, lahjoittajien nimien julkistamiseen rekisteröityjen suostumuksella, sähköisten kiitosviestien lähettämiseen sekä tarvittaessa rekisteröityjen kontaktointiin lahjoituksiin liittyvissä asioissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää lahjoittajista seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Postiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Lahjoittajanumero
  • Lahjoitustiedot sekä maksutapahtumat
  • Lahjoituksen julkistamistavat

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin säännönmukaisina tietolähteinä ovat rekisteröidyt itse.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterin tietoja ei luovuteta Stadion-säätiön ulkopuolisille tahoille. Rekisteröidyn nimi voidaan kuitenkin rekisteröidyn suostumuksella julkaista ja asettaa nähtäville Stadion-säätiön Internet-sivustolla, digitaalisesti Olympiastadionilla, stadioniin liittyvässä kirjassa ja/tai Olympiastadionilla seinä- tai lattiaelementissä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Lahjoittajarekisterin tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisina ja rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Sähköinen lahjoittajarekisteri on suojattu ulkoisilta tunkeutumisilta palomuurilaitteistolla ja salasanoin. Häiriötilanteiden varalta lahjoittajarekisterin tiedoista otetaan säännönmukaisesti varmuuskopiot, jotka niin ikään on suojattu palomuurilaitteistolla. Lahjoittajarekisteriin mahdollisesti liittyvä manuaalinen aineisto säilytetään lukituissa tiloissa, joihin Stadion-säätiön ulkopuolisilla tahoilla ei ole pääsyä. Lahjoittajarekisteriin pääsevät ainoastaan ne henkilöt, joilla on oikeus ja tarve pääsyyn työtehtäviensä puolesta sekä tarvittavat salasanat.

10. Tarkastusoikeus

Jokaisella lahjoittajalla on oikeus henkilötietolain 26-28 §:ien mukaisesti tarkastaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu Stadion-säätiön lahjoittajarekisteriin. Allekirjoitettu tarkastuspyyntö on lähetettävä 2. kohdan mukaiseen posti- tai sähköpostiosoitteeseen tai tehtävä henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com