Lahjoittajat, yksityishenkilöt

Keräys on päättynyt 1.5.2019. Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille.

Lahjoituksesi voit tehdä tältä sivustolta tietoturvallisesti kotimaisessa Paytrail verkkomaksupalvelussa kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta sekä Visa- ja Mastercard luottokorteilla.

Lahjoituksen yhteydessä yhteystietokenttään täytetyn henkilön nimi ikuistetaan stadionille. Vahvistus lahjoituksesta lähetetään kirjattuun sähköpostiosoitteeseen. Ikuistettavan nimen kirjaamisen jälkeen siirrytään vahvistamiseen lahjoituksen maksajan verkkopalvelutunnuksilla. Huomioithan, että itse rakennukseen ikuistettaviin nimiin on mahdollista ikuistaa aina yksi nimi per lahjoitus.

Mikäli sinulla on kysymyksiä lahjoituksesta tai sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää verkkomaksamista, voit lähettää meille sähköpostiviestin osoitteeseen info@stadion.fi. Kerrothan viestissäsi, kuinka suuren summan haluat lahjoittaa sekä nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitetietosi. Viestin saatuamme olemme sinuun yhteydessä lahjoituksesta. Tulemme myös järjestämään kohtaamisia, joissa kanssamme voi tulla keskustelemaan Olympiastadionin uudistamisesta ja halutessaan tehdä lahjoituksen tämän kohtaamisen yhteydessä.

Jokainen lahjoittaja saa nimensä uudistuneen Olympiastadionin vierailijakeskuksen virtuaaliseinälle ja Stadion-kirjaan. Olympiastadionin seinälle, itse rakennukseen, ikuistetaan 100 euroa tai enemmän lahjoittaneet yksityishenkilöt.

Lahjoittajien nimet julkistetaan myös lahjoittajan luvalla tällä sivustolla.

Kiitos, että olet mukana kirittämässä tulevaisuuden Olympiastadionin maaliin ja mukana uudessa stadionluokan tarinassa - Stadion ikuisesti!

LAHJOITTAJA - LATAA KUVA KÄYTTÖÖSI TÄSTÄ

Kuva: keräystunnus