Miten lahjoitan?

Lahjoituksen voi tehdä tältä sivustolta tietoturvallisesti kotimaisessa Paytrail verkkomaksupalvelussa kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta sekä Visa- ja Mastercard luottokorteilla.

Lahjoituksen yhteydessä yhteystietokenttään täytetyn henkilön nimi tai yrityksen/yhteisön nimi  ikuistetaan stadionille. Ikuistettavan nimen kirjaamisen jälkeen siirrytään vahvistamiseen lahjoituksen maksajan verkkopalvelutunnuksilla. Huomioithan, että itse rakennukseen ikuistettaviin nimiin on mahdollista ikuistaa aina yksi nimi per lahjoitus.

Jos lahjoitukseen liityen on  kysymyksiä tai verkkomaksamisen sijaan haluatte laskun, voit lähettää meille sähköpostiviestin osoitteeseen info@stadion.fiKerrottehan viestissänne, kuinka suuren summan haluatte lahjoittaa, ikuistettavan nimen sekä  sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja osoitetiedon. Viestin saatuamme olemme teihin yhteydessä lahjoituksesta. Yrityksen/yhteisön osalta pyydämme kirjaamaan myös y-tunnuksen.

Jokainen lahjoittaja, niin yksityinen kuin yrityskin, saa nimensä uudistetun Olympiastadionin vierailijakeskuksen virtuaaliseinälle ja Stadion-kirjaan. Olympiastadionin seinälle, itse rakennukseen, ikuistetaan vähintään 100 euroa lahjoittaneet yksityishenkilöt ja vähintään 1000 euroa lahjoittaneet yritykset ja yhteisöt. 

Kaikki lahjoitukset käytetään Olympiastadionin varustamiseen suurta yleisöä, tapahtumia, vierailijoita ja kaupunkilaisia varten. Lahjoittajien nimet julkistetaan myös lahjoittajan luvalla tällä sivustolla Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017.

Kiitos, että olet mukana kirittämässä tulevaisuuden Olympiastadionin maaliin ja mukana uudessa stadionluokan tarinassa - Stadion ikuisesti!

 

Lisätietoa yksityishenkilöille

Lisätietoa yrityksille ja yhteisöille

SIIRRY LAHJOITTAMAAN