Yleisöpalvelut

Olympiastadionin ruoka- ja juomapisteet palvelevat yleisöä ripeästi, ystävällisesti ja monipuolisesti tapahtumien aikana. Kiinteiden myyntipisteiden määrä on kolminkertaistunut entiseen nähden. Isoimmissa tapahtumissa kaikki 25 myyntipistettä ovat avoinna ja löydettävissä niin stadionin katsomoiden gallerioista kuin pohjoisen sisäänkäynnin yhteydestä. Liikkuvat myyntipisteet täydentävät tarjontaa kunkin tapahtuman luonteen mukaisesti.  

Herkullinen, tapahtumakohtaisesti vaihtuva valikoima on suunniteltu huolellisesti. Kulmakivenä suunnittelussa on ollut pohjoismainen makumaailma kansainvälisellä ripauksella täydennettynä. Olemme yhdessä kumppaniemme kanssa rakentaneet kattauksen, josta varmasti löytyy jokaiselle jotain.

Olympiastadionin yleisö- ja ravintolapalveluista vastaa Compass Group. 

Tule aikaisin. Lähde myöhemmin. Viihdy kanssamme.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys. Työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 eri kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Ruoka on intohimomme, ja räätälöimme ruokatarjontamme asiakkaidemme ja kuluttajien tarpeiden mukaan.

Compass Groupilla on kolme vastuullisuuspainopistettä: Health & Wellbeing, Environmental Game Changers ja Better for the World. Nämä kaikki ovat yhteydessä turvallisuuskulttuuriin. Olemme osa maailmanlaajuista organisaatiota, joka toimii 45 eri maassa ja myös merkittävillä stadioneilla.

Myyntipisteiden tarjoilun kuvituskuva