Yleisöpalvelut

Olympiastadionilla vierailevat pääsevät nauttimaan halutessaan myyntipisteiden monipuolisista antimista. Stadionin myyntikioskeja onkin entisen kahdeksan sijaan peräti 25 kappaletta, ja niistä jokaisessa on useampi myyntipiste erillisine kassoineen. Pohjoisen portin puolella oleva torialue kioskeineen, kenttäbaari, kiertävät myyjät ja pop up –pisteet täydentävät tilaisuuksien tarjontaa.

Tarjooma on monipuolinen ja elää tilaisuuden luonteen mukaan. Ruokafilosofiamme on Street Food with Nordic Flavors – herkullista kioskiruokaa pohjoismaisella säväyksellä.  Olemme yhdessä kumppaniemme kanssa rakentaneet kattauksen, josta varmasti löytyy jokaiselle jotain.

Tule aikaisin. Lähde myöhemmin. Viihdy kanssamme.

Yleisäpalveluista Olympiastadionilla vastaa Compass Group. Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys. Työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 eri kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Ruoka on intohimomme, ja räätälöimme ruokatarjontamme asiakkaidemme ja kuluttajien tarpeiden mukaan.

Compass Groupilla on kolme vastuullisuuspainopistettä: Health & Wellbeing, Environmental Game Changers ja Better for the World. Nämä kaikki ovat yhteydessä turvallisuuskulttuuriin. Olemme osa maailmanlaajuista organisaatiota, joka toimii 45 eri maassa ja myös merkittävillä stadioneilla.

Myyntipisteiden tarjoilun kuvituskuva