Dronekuva

ANORDNA DITT DRÖMEVENEMANG – DE MÅNGSIDIGA MÖTES- OCH MOTIONSLOKALERNA PÅ OLYMPIASTADION GARANTERAR UNIKA MÖTEN

Publicerad 28.2.2024

Möten, konferenser, galamiddagar eller friskvårdsdagar – på Olympiastadion hittar du lokaler för alla slags oförglömliga tillställningar. Vad sägs om en mötesdag i logen, ett besök på Stadions torn eller en friskvårdsdag med mångsidiga aktiviteter på det legendariska Stadion?

Helsingfors Olympiastadion erbjuder olika lokaler som passar utmärkt för de allehanda behoven av företag, föreningar och eventarrangörer. Olympiastadion har 13 moderna och ljusa möteslokaler för både mindre sammankomster och större konferenser.

”Hos oss kan man anordna såväl förfester som fester och efterfester”, säger Olympiastadions försäljningschef Henna-Riikka Oksman.

På Olympiastadion finns en legendarisk och unik evenemangsarena där idrott, historia och den oförglömliga stämningen vid stora konserter smälter samman. De mångsidiga och anpassbara lokalerna på Stadion i kombination med service i toppklass öppnar upp oändliga möjligheter för olika tillställningar.

På Stadion finns lokaler både för sammankomster av några få personer och för storevenemang.

”Vi välkomnar alla typer av grupper till Olympiastadion. Vi erbjuder utmärkta möjligheter för olika tillställningar och friskvårdsdagar”, säger servicespecialist Saija Suominen

Det historiska Stadion ligger vid utmärkta trafikförbindelser i Tölö i Helsingfors och erbjuder en fantastisk miljö för möten och kongresser. Flera av Scandic-hotellen i närheten samarbetar med Olympiastadion, så man kan boka inkvartering vid möten inom gångavstånd från Stadion.


Anordna en mötesdag i logen

I år erbjuder vi ett ännu bredare utbud av möteslokaler i och med att nu har vi även tagit Stadions loge i mötesbruk. 

”Logen lämpar sig för möten med 2–14 deltagare, och utöver mötesdagar kan man anordna till exempel en unik afterwork-tillställning med servering i båset”, berättar Oksman.

Från logen kan man följa det vardagliga arbetet i fältområdet och beundra Stadions funkisarkitektur från en helt ny vinkel. Oksman avslöjar att logen är en av hennes favoritlokaler på Stadion.

En annan nyhet år 2024 är mötespaket som utvecklats runt olika teman. Paketen innehåller både lokalerna och serveringen. Under årets första del innehåller utbudet ett fräscht och näringsrikt mötespaket som fokuserar på välbefinnande och positiva känslor genom att matprodukterna i paketet har valts med tanke på deras inverkan på vitalitet och koncentrationsförmåga. 

”Det lönar sig absolut att välja ett färdigt och mångsidigt mötespaket för mötesdagen. Vi kan naturligtvis också skräddarsy ett mötespaket enligt era önskemål tillsammans med Stadions restaurang”, tipsar Oksman.

Följ aktuella mötesnyheter på Stadions webbplats och sociala medier!


Djupdyk i Stadions historia under en guidad rundvandring

Under mötesdagen kan man också delta i en guidad rundvandring på Stadion. Det finns olika guidade rundvandringar att välja mellan där man får ta sig en titt inom det förnyade Stadions väggar. Under rundvandringen bekantar man sig i Stadions historia och återupplever oförglömliga stunder från de gångna decennierna.

Ett besök på Tornet ingår i alla guidade rundvandringar. Vi kan garantera att den fantastiska vyn från Tornet över taken i Helsingfors lämnar ett oförglömligt minnesspår hos mötesgästerna!
 

Aktiviteternas Stadion: motionsutrymmen för alla slags motionärer

Olympiastadions mångsidiga motionsutrymmen lämpar sig utmärkt för olika typer av friskvård som kan anordnas antingen som en del av mötesdagen eller som en separat friskvårdsdag. På Stadion finns ett stort och mångsidigt utbud av lokaler för motion och hobbyverksamhet såväl för grupper som för privatpersoner.

Stadions fem moderna och sinsemellan väldigt olika motionsutrymmen lämpar sig för olika aktiviteter och motionsgrenar. Det finns fyra sporthallar i olika storlekar inomhus på Stadion samt en tunnel med den populära inomhuslöparbanan på 400 meter.

Stadion erbjuder också ett brett utbud av olika aktiviteter till friskvårdsdagar, både motionsaktiviteter och hjärngympa. Saija Suominen försäkrar att alla företag kan hitta en passande helhet på Stadion.

”Man kan till exempel anordna en olympiad på Stadion eller varför inte ert eget löpevenemang.”

Suominen berättar att föreningar och olika företag inom motionsbranschen bokar både stående och enskilda tider på Olympiastadion under kvällar och helger. Även privatpersoner kan boka tider på löparbanan eller badmintonbanan.

”På Olympiastadion kan du träna i olika bollsporter, dansgrenar eller till exempel familjemotion. Lokalerna lämpar sig för väldigt många olika ändamål.”


Hurdan är din egen drömmötesdag eller drömtillställning?

Vare sig du planerar ett mindre möte eller en större helhet erbjuder Olympiastadion alltid de perfekta lokalerna för en lyckad tillställning.

Oksman vill uppmuntra alla att ta kontakt med Stadion och höra sig för de olika möjligheterna för att anordna en tillställning eller ett evenemang. Oksman rekommenderar också att man kommer till Stadion för att bekanta sig med lokalerna.

”Om du inte ännu har bekantat dig med Olympiastadions lokaler på plats är du välkommen till oss! Vi visar gärna de unika lokalerna på Stadion”, säger Oksman och Suominen med en mun.