Besök Olympiastadion

Bistro Stadion

Bistro Stadium stänger sina dörrar på grund av den nuvarande situationen. Vi kommer att informera dig om öppnandet av tjänsterna så snart som möjligt.

UPPLEVANDE MÖTEN MED BRA MAT

Bistro Stadium är hjärtat av den nya djärva Olympiastadion. Det pulserar mitt i en varm, avslappnad, rak funkarkitektur och erbjuder smakupplevelser för en mängd möten och möten.

 

VI CHARMAR MED SMAK

Bistro Stadion matfilosofi bygger på nordiska smak, kompletterat med internationell mat. Kom och äta lunch, sätt dig ner för en kopp kaffe en dag eller köp ett mellanmål - Bistro Stadion ger dig energi mitt på dagen!

 

Bistro är öppet mån-fre kl. 11-14:30.
Lunch mån-fre kl. 11-14.


På veckoslut Bistro Stadion är stängt.

KONTAKTINFORMATION

[email protected], tel.010 729 6710.

Compass Group är det ledande livsmedelsserviceföretaget i Norden. Vi har mer än 13 000 anställda på 1700 olika platser i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Estland. Mat är vår passion och vi skräddarsyr vårt matutbud efter våra kunders och konsumenters behov. Compass Group har tre ansvarsprioriteringar: Hälsa och välbefinnande, miljöförändrare och bättre för världen. Dessa är alla relaterade till säkerhetskulturen. Vi är en del av en global organisation med verksamhet i 45 olika länder.

Nyheter och evenemang