Tervetuloa syntymäpäiville!

Olympiastadion 80 vuotta - katse kohti uutta aikaa 

04.06.2018

Maailman kauneimmaksi sanottu Olympiastadion täyttää 80 vuotta. Yrjö Lindegrenin ja Toivo Jäntin suunnittelema Olympiastadion näet avattiin kesäkuussa 1938.

Syntymäpäivänä olemme matkoilla. Tämä siksi, että - niin kuin moni muistaa - meneillään on Olympiastadionin uudistaminen. 

Syntymäpäiviämme vietämme Sanomatalon Mediatorilla keskiviikkona 6.6. klo 8.30 - 10, ja sinne ovat kaikki tervetulleita. 

Paikalla on tunnettuja Stadionin käyttäjiä; muun muassa lukuisia maaotteluja stadionin nurmella pelannut Mikael Forssell ja 800 m juoksun Suomen ennätystä edelleen (Olympiastadion 1991) hallussaan pitävä Tuuli Merikoski. Lisäksi tulemme kuulemaan ennenkuulumattomia sattumuksia ja tarinoita Olympiastadionilta.

Aamun aikana stadionin uudistamisesta kuullaan Stadion-säätiön, arkkitehtien ja Skanskan edustajilta.

Voit myös astua sisään stadionille, kun yleisön käytettävissä on virtual reality -lasit, joilla voi “katsella” ja “kävellä” uudella Olympiastadionilla. 

Ja vielä - tarjoamme kahvit 500 vieraalle. 

Tilaisuuden juontavat Radio Suomipopin Tuukka “Tukeshow” Ritokoski ja Loopilta tuttu Joonas Vuorela.

Näin vuosipäivänämmekin muistutamme, että keräys uuden Olympiastadionin varustamiseksi jatkuu. Lahjoittamalla voit ikuistaa nimen Stadionin seinälle. Voit ikuistaa nimen paikan päällä Sanomatalossa tai verkossa. Lisätietoja stadion.fi/lahjoita

 

Helsinki-päivänä 12.6. viemme joukon suomalaisia ainutlaatuiselle työmaakierrokselle Olympiastadionille. Ota osaa arvontaan tästä.