Työmaan kuulumisia

Heinäkuu 2016

05.07.2016

Olympiastadionin työmaalla urakat jatkuvat läpi kesän tauotta. Ohessa työmaan heinäkuun kuulumisia.

 

Purkutyöt

 

Stadionin purkutyöt etenivät näyttävästi kesäkuussa, kun EF-osan vanha näyttötaulu sai väistyä. Myös A- ja CD-osien purkutyöt ovat käynnistyneet. Eteläisessä B-osassa purkutyöt jatkuvat stadionin sisätiloissa ja muun muassa alakatsomorakenteita puretaan. Stadionin asbestipurut ovat loppusuoralla.

 

Maankaivu- ja louhintatyöt

 

Huhtikuussa käynnistyneet maankaivu- ja louhintatyöt jatkuivat kesäkuussa eri puolilla työmaataKesäkuun alkupuolella aloitettiin itäpuolen CD-osan maankaivu ja kentän massanvaihtoon päästiin kuun loppupuolella. Maankaivu on saatu päätökseen monitoimi-, logistiikka- ja liikuntatilan alueilla. Kyseisillä alueilla suoritetaan parhaillaan louhintoja. 

 

Stadionin B-osan maankaivu ja massanvaihto jatkuu edelleen. Kanaalilouhinnat käynnistyivät heinäkuun alussa. Heinäkuun alkuun mennessä työmaalla on louhittu kalliota noin 24 000 m3 ja sitä on kuljetettu pois noin 13 500 m3.

 

Työmaan autoliikenne on louheen kuljetuksesta johtuen edelleen varsin vilkasta. Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä ja teemme parhaamme, että häiriö lähiympäristölle olisi mahdollisimman vähäinen.

 

Työskentelemme työmaalla arkisin klo 07–22 välisenä aikana ja pyrimme välttämään yö- ja viikonlopputöitä.

  

Lisätietoja:

Lemminkäinen (työmaa): Puh. 050 595 0463

Stadion-säätiö: info@stadion.fi