Lidl on Olympiastadionin ensimmäinen pääyhteistyökumppani

Uuden aikakauden yhteistyötä

14.06.2018

Stadion-säätiö ja Lidl ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Lidl on yksi Olympiastadionin uuden aikakauden pääyhteistyökumppaneista. 

- Yritysyhteistyökumppanit ovat tärkeä osa Olympiastadionin uutta aikaa. Olemme hyvin iloisia, että Lidl on ensimmäisenä pääyhteistyökumppanina mukana mahdollistamassa elämyksiä ja kohtaamisia Olympiastadionilla, sanoo Stadion-säätiön toimitusjohtaja Maija Innanen.

Uudistettu Olympiastadion on toimiva, turvallinen ja tunnistettava monitoimiareena. Tulevaisuudessa Olympiastadionilla arvioidaan vierailevan vuosittain yli miljoona kävijää. 

Ruokakauppana haluamme olla siellä missä ihmisetkin ovat. Olympiastadion on kulttuurihistoriallisesti merkittävä ja suomalaisille tärkeä paikka, joten meille on luontevaa olla tukemassa sen nousua uuteen kukoistukseen. Odotamme innolla yhteistyön mukanaan tuomia mahdollisuuksia stadionilla, jossa voimme olla mukana tulevaisuudessa yllättävilläkin tavoilla, Lidl Suomen kaupallinen johtaja Timo Hansio kertoo.

Olympiastadion on avautuessaan vuonna 2020 Suomen tärkein suurtapahtumien areena sekä liikunnan, urheilun, kulttuurin, viihteen ja turismin kohtauspaikka.    

- Olympiastadion tarjoaa ainutlaatuisia yhteistyökumppanuuden mahdollisuuksia; innostavat puitteet Suomen suurimmalla tapahtuma-areenalla ja stadionin arjen aktiviteeteissä. Yhteistyössä yrityskumppaneidemme kanssa rakennamme tulevien vuosikymmenten stadiontarinaa suomalaisille ja kansainvälisille vieraille. Ohjaavana arvonamme on yhteisöllisyys, toteaa Olympiastadionin markkinointijohtaja Marju Paju

 

Lisätietoja:

Stadion-säätiö, markkinointijohtaja Marju Paju, marju.paju@stadion.fi 040-51348452

Lidl Suomi, viestintäpäällikkö Pilvi-Sisko Riikonen, media@lidl.fi, (09) 2345 6400.

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin konseptin ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen. Suomessa Lidl-myymälöitä on yli 170 Hangosta Sodankylään. Jakelukeskukset Janakkalassa ja Laukaassa toimittavat tuotteet myymälöihin tuoreina ja ajoissa viikon jokaisena päivänä. Kolmatta jakelukeskusta rakennetaan parhaillaan Järvenpäässä, ja pääkonttori sijaitsee Espoon Niittykummussa. Lidl Suomi työllistää 5200 kaupan alan ammattilaista. Lidl on Suomen kolmanneksi suurin pt-kaupan ketju n. 9 % markkinaosuudella. Lisätietoa tuotteista, ajankohtaisista tarjouksista ja yrityksestä osoitteessa lidl.fi.