Niemi uudistuvan Olympiastadionin yhteistyökumppaniksi

Kohti uutta aikaa

22.11.2018

Niemi Palvelut Oy ja Stadion-säätiö allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, jonka myötä Niemi toimii uudistuvan Olympiastadionin palveluyhteistyökumppanina kiinteistön muuttoihin ja varustamiseen liittyvissä kuljetuksissa. Lisäksi yhteistyössä kartoitetaan stadionin toiminnallisiin tarpeisiin liittyviä ratkaisuja vuosille 2020-2023. 

- Niemi on ollut pitkään eri tavoin mukana suomalaisessa urheilun ja kulttuurin toimintakentässä. Uudistunut Olympiastadion on merkittävä urheilun-, kulttuurin ja viihteen keskus ja päivittäin avoinna oleva monitoimiareena, jonka toiminnassa on kunnia olla mukana myös uudella aikakaudella. Yhteistyön kautta olemme mukana kehittämässä stadionin logistisia ratkaisuja ja tuottamassa elämyksiä suomalaisille sekä kansainvälisille vierailijoille, toteavat Niemen johtajat Esa ja Juha Niemi

Uudistamisen valmistuttua Olympiastadionilla on paljon täysin uutta liikunta-, tapahtuma-, kokous- ja logistiikkatilaa. Kenttä- ja katsomoalueet mukana lukien kiinteistön koko tulee olemaan 90 000 neliötä. Mittavan kokonaisuuden logistiset ratkaisut ovat stadionin toiminnan osalta merkittävä osa-alue. 

- Suomen suurimpana tapahtuma-areenana arvostamme Niemen luotettavaa, turvallista ja ympäristöarvot huomioivaa toimintaa ja yrityskulttuuria. Nyt solmitun yhteistyösopimuksen kautta Niemi on mahdollistamassa myös Olympiastadionin uuden aikakauden varustamista ja tulevaa toimintaa, sanoo Olympiastadionin markkinointijohtaja Marju Paju

Niemi® on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys. Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella Niemi on erikoistunut tapahtuma- ja logistiikkapalveluihin. Niemi huolehtii vuosittain noin 29 000 muuttoa ja noin 53 000 muuta palveluprojektia.