Kokoustarjoilut - stadionleivos

Asiakastarinat

Olympiastadion on olemassa siksi, että ihmiset tarvitsevat kohtaamisia ja Olympiastadionin tilat antavat puitteet merkittävien asioiden jakamiselle. Stadion on pienten ja isojen tapahtumien haluttu ja luotettava yhteistyökumppani.

"Tilajärjestelyt, audiolaitteet, aamupala-tarjoilu, opastettu kierros kaikki 10+. Aivan loistavat järjestelyt. Ystävällinen, asiantunteva henkilökunta. Suosittelen ehdottomasti Olympiastadionia tilaisuuksien järjestämiseen."

"Hyvin toimi kokonaisuus, siistit tilat ja hyvä palvelu henkilökunnalta."

"Varaaminen sujui helposti, samoin kuin yhteydenpito myyntiin /asiakaspalveluun. Kaikki henkilökunta Stadionilla oli 10+ . Kiva ympäristö pitää kokousta. Oikein hyvä hinta-laatusuhde puolen päivän kokouspaketilla. Pidimme myös opastetusta kierroksesta Stadionilla, kaikkineen oli onnistunut kokonaisuus. Kiitos!"

"Ennen tilaisuutta asiointi oli ystävällistä, ripeää ja joustavaa. Tilaisuudessa mainiota asiakaspalvelua, kaikki sujui suunnitellusti ja aikataulussaan, tarjoilut oli maittavia ja sovitun mukaisia. Stadionkierros oli sopivan mittainen."

”Iltajuhla oli makeaa. A-suoralle oli katettu 23 pyöreää pöytää ja ne oli somistettu huolella. Bändi soitti ja jaoimme kisan palkinnot.”

”Hei! Kiitos teille tuhannesti että mahdollistitte meille vihkimisellemme hienon ja arvokkaan paikan. Kiitos myös ystävällisyydestä ja avuliaisuudesta ensimmäisestä yhteydenotostamme lähtien sekä lisäksi lämpimistä onnitteluista ja ihanasta häälahjasta vihkimisemme jälkeen.”

”Lämmin kiitos asiantuntevista ja kiinnostavista puheenvuoroista sekä esittelykierroksesta. Oli todella hyvä kokonaisuus. Kaiken kruunasi vierailu Tornissa ja urheilumuseo Tahdossa.”

”Tosi hyvä opastus, kattava kierros, hyvin aikaa myös kysellä. Erityiskiitos kahvilaan, jossa huomioitiin tilauksesta unohtuneet kaksi vilja-allergikkoa. Oli erittäin kiva ja onnistunut työhyvinvoinnin päivä! Ruusuja, ruusuja!”

”Päivä oli ryhmällemme ikimuistettava ja iloisesti rentouttava. GS Health opasti ryhmämme "ison pallon" saloihin niin innostavasti, että jos tarvitsette kokemusasiantuntijoiden mielipiteitä, kuka tahansa ryhmästämme on valmis kuultavaksi. Järjestelyt olivat erinomaiset.”

”Ystävällinen palvelu ja kaikki sujui suunnitellulla tavalla. Tuttu ja asiantunteva opas”

”Meillä oli oikein onnistunut ja informatiivinen kierros Olympiastadionilla. Kierros päättyi Urheilumuseoon, jossa oli myös paljon mielenkiintoista nähtävää. Osallistujat pääsivät myös käymään Stadionin tornissa joko ennen opastettua kierrosta tai sen jälkeen. Kiitokset!”

”Helppo varaus, siistit tilat. Infotiskillä ystävällinen ohjaus Tunneliin. Kiitos.”

”Hienosti toimi, pukuhuone lukittavalla kaapilla oli hyvä.”

”Rauhallista ja siistiä, sisähallissa on tosi mukava treenata näillä säillä. Kaikki fasiliteetit kunnossa.”

”Hienoa, että tämä mahdollisuus on tarjolla myös tavalliselle kuntoilijalle.”