Yleisöpalvelut

Olympiastadionilla tapahtumissa vierailevat pääsevät nauttimaan myyntipisteiden monipuolisista antimista.

Stadionin kiinteitä myyntikioskeja on entisen kahdeksan sijaan 25 kappaletta, ja niistä jokaisessa on useampi myyntipiste erillisine kassoineen. Tapahtumakohtaisesti tilaisuuksien tarjontaa täydentävät useat pop up –pisteet, kenttäbaari ja kiertävät myyjät. Pohjoisen portin puolella vierailijoita palvelee myös uusi torialue (Pohjoinen Stadiontori) kioskeineen. 

Tarjooma on monipuolinen ja elää tilaisuuden luonteen mukaan. Ruokafilosofiamme on Street Food with Nordic Flavors – herkullista kioskiruokaa pohjoismaisella säväyksellä.  Olemme yhdessä kumppaniemme kanssa rakentaneet kattauksen, josta varmasti löytyy jokaiselle jotain. Katso stadionin yleisötapahtumien ruokavalikoima tästä.

Jokaisen Olympiastadionin suurtapahtuman aluekartan, myyntipisteiden sijainnin tuotevalikoimineen, wc-tilat ja muut palvelut löydät aina tapahtumakohtaisesta interaktiivisesta palvelukartasta. Linkki palvelukarttaan löytyy aina tapahtumakohtaisesta yleisöinfosta www.stadion.fi sivustolla. 

Alla on linkki yleiskarttaan (muistathan tutustua tapahtumakohtaiseen karttaan Olympiastadionin pääsivustolla tapahtuman yleisöinfossa). 
Tapahtuman luonteen (konsertti tai urheilutapahtuma) mukaisesti eri tapahtumassa on poikkeavia järjestelyitä.

TUTUSTA PALVELUKARTTAAN TÄSTÄ 

Tule aikaisin. Lähde myöhemmin. Viihdy kanssamme.

Yleisöpalveluista Olympiastadionilla vastaa Compass Group. Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys. Työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 eri kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Ruoka on intohimomme, ja räätälöimme ruokatarjontamme asiakkaidemme ja kuluttajien tarpeiden mukaan.

Compass Groupilla on kolme vastuullisuuspainopistettä: Health & Wellbeing, Environmental Game Changers ja Better for the World. Nämä kaikki ovat yhteydessä turvallisuuskulttuuriin. Olemme osa maailmanlaajuista organisaatiota, joka toimii 45 eri maassa ja myös merkittävillä stadioneilla.

 

Palvelukartta