Vanha Selostamo

Kokous Olympiastadionilla

Olympiastadionilta löydät tilat erikokoisille kohtaamisille. Uudistuneella stadionilla on 13 modernia ja valoisaa kokoustilaa auditoriosta pienempiin neuvotteluhuoneisiin. Yhdistetään tähän vielä upeat herkut ja stadionin tähtihetkistä kertova opastettu stadionkierros sekä vierailu tornissa, niin päivästä tulee osallistujille ikimuistoinen.

AAMIAIS- TAI KAHVIKOKOUSPAKETTI

Sisältää kokoustilan 1 - 4 h, Stadionin aamiaisen tai iltapäiväkahvituksen ja kokoustekniikan sekä Vierailijakeskuksen palvelut. Hinta alk. 40,50 € / hlö.

PUOLEN PÄIVÄN KOKOUSPAKETTI

Sisältää kokoustilan 1 - 4 h, Stadionin aamiaisen tai iltapäiväkahvituksen, kokouslounaan ja kokoustekniikan sekä Vierailijakeskuksen palvelut. Hinta alk. 59,50 € / hlö.

KOKO PÄIVÄN KOKOUSPAKETTI

Sisältää kokoustilan max. 8 h, Stadionin aamiaisen, kokouslounaan, iltapäiväkahvituksen ja kokoustekniikan sekä Vierailijakeskuksen palvelut. Hinta alk. 73,50 € / hlö. 

Hinnat voimassa arkisin (ma-pe) 2024 aikana ja pitävät sisällä edellä kuvatut palvelut, kokoustilan perusmuodossa sekä stadionin verkkoyhteyden. Viikonloppuisin laskutamme tilavuokran ja tarjoilut erikseen. Kokoustilaan on myös mahdollista tilata tarjoilut, kysy kabinettiin tarjoilulisää tarjouksen yhteydessä. 

Kokouspakettien minimihenkilömäärä 10 hlöä.

TARJOILUJEN SISÄLTÖ

Stadionin aamiaisella on tarjolla runsas ja monipuolinen skandinaavinen aamupala. Lounas sisältää salaattipöydän, kaksi lämmintä ruokaa, joista toinen on kasvisvaihtoehto, leipävalikoiman, makeaa sekä kahvi/tee. Iltapäivällä katamme kahvitorin, jossa tarjolla suolaista ja makeaa sekä kahvi/tee. Kokouspakettien tarjoilut tarjoillaan ravintola Suoralla, 1 krs.  

Tutustu kokoustiloihin tästä.
Aitioiden kokouspaketit löydät täältä.

Kokouksen yhteyteen on mahdollista lisätä myös erilaisia liikunta-aktiviteetteja.

Varaukset ja tiedustelut: [email protected]

Olympiastadion tekee yhteistyötä kokous- ja kongressivieraiden majoituksessa Scandic Hotelsin kanssa. Kävelymatkan päässä stadionilta löydät seuraavat Scandicin hotellit: Scandic Park Helsinki, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Scandic Pasila.

Tervetuloa kokoukseen Olympiastadionille - fiiliksen takia!