VIERAILE OLYMPIASTADIONILLA

Stadionkierros

Opastettu Stadionkierros

 

Kuluvana vuonna vietetään Helsingin olympialaisten 70-vuotisjuhlavuotta. Myös opastetuilla stadionkierroksilla sukelletaan uudistettuun stadioniin tutustumisen lomassa historiaan ja eletään uusiksi kisojen ikimuistoisia hetkiä. Opastetut Helsinki 1952 -kierrokset jatkuvat aina vuoden 2022 loppuun saakka. 

Opastettu kierros alkaa vierailijakeskuksesta. Kierroksella vieraillaan myös stadionin uudessa maanalaisessa stadionmaailmassa ja tähtien käytävässä. Kierroksen lopuksi on mahdollisuus vierailla myös Urheilumuseossa ja Olympiastadionin tornissa. Museo- ja tornivierailu sisältyvät opastetun kierroksen hintaan. 

 

 

STADIONKIERROS 

Opastettu stadionkierros pitää sisällään 60 minuutin opastuksen Olympiastadionin ja Urheilumuseon tiloissa, Urheilumuseon pääsymaksun ja tornivierailun pääsymaksun kierroksen jälkeen. Helsingin olympialaisten 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kierroksilla eletään uusiksi vuoden 1952 unohtumattomia hetkiä uudistuneeseen stadioniin tutustumisen lomassa. Vierailuun kannattaa varata aikaa yhteensä noin 1,5 tuntia. Hinnat: 
Aikuiset 19,50 €, lapset ja nuoret 7-16 v. 10,00 € (alle 7-vuotiaat maksutta).
 

Kierros sisältää portaita. Järjestämme myös esteettömiä kierroksia, mistä mainitaan lipunmyynnin yhteydessä.

Opastetulle stadionkierrokselle osallistuminen on mahdollista ennakkoon ostetuilla lipuilla Lippupisteestä.

Liput 

 

LASTEN OPASTETTU KIERROS

Seikkailu Olympiastadionilla, lasten opastettu kierros tarjoaa lapsille mahdollisuuden sukeltaa stadionin tarinoihin ja tiloihin. 

Tutustu lisää tästä.

 

TILAUSKIERROKSET

Haluatko varata stadionkierroksen omalle ryhmällesi?

Tutustu tilauskierroksiin tästä.

 

TAIDETTA STADIONILLA - KIERROS

Helsingin taidemuseon HAMin taidekokoelman teoksia on esillä uudistetun stadionin eri tiloissa. Opastetulla Taidetta stadionilla -kierroksella osallistujat pääsevät nauttimaan taiteesta stadionin eri tiloissa. Esillä olevat teokset on valittu kunnioittaen stadionin arkkitehtuuria ja tuomaan iloa suomalaisten nimeämiin Olympiastadionin tiloihin. Taideteosten aiheet vievät ajatukset, ainakin mielikuvien tasolla, mm. Bubi-huuhkajan vierailuun ja stadionin arkkitehtien Lindegrenin ja Jäntin yhteistyöhön. 

Seuraava Taidetta stadionilla -kierros järjestetään kesäkuussa. 

 

 

TÄRKEÄÄ TIETOA KIERROKSILLE OSALLISTUVILLE