VIERAILE OLYMPIASTADIONILLA

Stadionkierros

Opastettu stadionkierros

 

Kuluvana vuonna vietetään Helsingin Olympiastadionilla jälleen juhlavuotta, kun stadionin avautumisesta tulee kesäkuussa 2023 kuluneeksi 85 vuotta. Myös opastetuilla stadionkierroksilla sukelletaan uudistettuun Olympiastadioniin tutustumisen lomassa historiaan ja eletään uusiksi stadionin ikimuistoisia hetkiä vuosikymmenten varrelta. Vuoden 2023 uutuutena on Katolta maan alle -kierros. Tutustu myös muihin eri kierrosvaihtoehtoihin.  

Opastettu stadionkierros alkaa vierailijakeskuksesta.

 

 

OPASTETTU STADIONKIERROS 

Opastettu stadionkierros pitää sisällään 60 minuutin opastuksen, TAHDON (Urheilumuseo) pääsymaksun ja tornivierailun pääsymaksun kierroksen jälkeen. Vierailuun kannattaa varata aikaa yhteensä noin 1,5 tuntia. 

Hinnat: 
Aikuiset 20,50 €, lapset ja nuoret 7-16 v. 10,50 € (alle 7-vuotiaat maksutta).

Kierros sisältää portaita. Järjestämme myös esteettömiä kierroksia, mistä mainitaan lipunmyynnin yhteydessä.

Opastetulle stadionkierrokselle osallistuminen on mahdollista ennakkoon ostetuilla lipuilla Lippupisteestä.

 

KATOLTA MAAN ALLE -KIERROS

Tällä opastetulla stadionkierroksella tehdään erikoiskäynti Olympiastadionin A-katsomon katolle. Kattovierailun jälkeen kierroksella sukelletaan maanalaiseen stadionmaailmaan ja tähtien käytävään. Kierroksen lopuksi on mahdollisuus vierailla Olympiastadionin tornissa (tornivierailu sisältyy hintaan). Vierailuun kannattaa varata aikaa yhteensä noin 1,5 tuntia.  

Liput ennakkoon Lippupisteestä

Aikuiset 20,50 €, lapset ja nuoret 7-16 v. 10,50 € (alle 7-vuotiaat maksutta).

Huomioitavaksi. että Katolta maan alle -kierros sisältää paljon jyrkkiä portaita ja kierroksella liikutaan korkeassa paikassa. 

 

LASTEN OPASTETTU KIERROS

Seikkailu Olympiastadionilla, lasten opastettu kierros tarjoaa lapsille mahdollisuuden sukeltaa stadionin tarinoihin ja tiloihin. 

Tutustu lisää tästä.

 

TILAUSKIERROKSET

Haluatko varata stadionkierroksen omalle ryhmällesi?

Tutustu tilauskierroksiin tästä.

 

TAIDETTA STADIONILLA - KIERROS

Helsingin taidemuseon HAMin taidekokoelman teoksia on esillä uudistetun stadionin eri tiloissa. Opastetulla Taidetta stadionilla -kierroksella osallistujat pääsevät nauttimaan taiteesta stadionin eri tiloissa. Esillä olevat teokset on valittu kunnioittaen stadionin arkkitehtuuria ja tuomaan iloa suomalaisten nimeämiin Olympiastadionin tiloihin. Taideteosten aiheet vievät ajatukset, ainakin mielikuvien tasolla, mm. Bubi-huuhkajan vierailuun ja stadionin arkkitehtien Lindegrenin ja Jäntin yhteistyöhön.

Seuraava Taidetta stadionilla -kierros järjestetään Helsinki-päivänä 12.6.2023.

Liput Lippupisteestä.