Olympiastadion Tunneli kuva 1

Yksityishenkilöiden harjoittelu

Olympiastadionilla voit liikkua kertamaksullisilla liikuntavuoroilla. Oman liikuntavuoron voi varata sulkapallokentälle, stadionin 400 metrin sisäjuoksuradalle eli Tunneliin tai pöytätennikseen. Avoimet vuorot avataan aina kuukaudeksi kerrallaan muun varaustilanteen salliessa.
Vierailijakeskuksessa käy maksuvälineenä myös E-passi ja Edenred, joilla voit maksaa mm. henkilökohtaisia liikuntavuoroja sekä tornissa käynnin.

Juoksu ja kävely

Juoksuvuorojen kertalipun hinta on 10 € ja se on voimassa 60 min. Kertalippuja voi ostaa myös useammalle tunnille kerralla. Seuraavat tunnit ovat hinnaltaan 5 € /h. Parhaiten varmistat paikkasi juoksuvuorolle lunastamalla kertalipun ajanvarauskalenterimme kautta. Lipun voi ostaa myös Olympiastadionin Vierailijakeskuksesta, mikäli paikkoja vuorolle on vapaana. Huhti- ja toukokuussa 2024 on maksuttomat maanantait kenttäalueella.

Alennusryhmät
Alennusryhmien (opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt, työttömät) ensimmäisen tunnin hinta on 6€ ja seuraavien tuntien hinta 3€/h. Alennusryhmähinnan saa Vierailijakeskuksesta maksamalla vuoron paikan päällä saapuessaan. (Muista katsoa ensin varauskalenterista milloin vuoroja on tarjolla). Alennusryhmät voivat soittaa aulaan ja tiedustella / varata vuoron sitä kautta.

Sulkapallo

Olympiastadionin sulkapallovuoroja voi varata niin ikään myös verkossa. Yhden sulkapallokentän vuokra on 20 €/tunti. Stadionilla on myös muutamia vuokramailoja ja -palloja, joita voi vuokrata varauksen yhteydessä. Jokaiselle sulkapallokentälle on oma sisäänkäynti ja kenttien välissä on väliverho.

Ikääntyneiden liikuntavuoro

Olympiastadion yhteistyössä LähiTapiolan kanssa tarjoaa talven ajalle ikääntyneille (yli 64-vuotiaat) maksuttoman liikuntavuoron 400m sisäjuoksuradalla.

Vuoro on maanantaisin klo 8.30-9.30. Viimeiset kevään 2024 vuorot ovat 8.4., 15.4., 22.4. ja 29.4. Toukokuussa ei ole vuoroja. Sisäänkäynti ja ilmoittautuminen vuorolle Vierailijakeskuksessa. Vierailijakeskus löytyy tornin juurelta.

Vuorolla voi kävellä, sauvakävellä tai juosta. Myös rollaattorin tai pyörätuolin käyttö on mahdollista. Tilaan on tarvittaessa esteetön kulku.


Varaa paikka avoimelle juoksuvuorolle

Varaa sulkapallokenttä

Varaa paikka ryhmäliikuntatunnille
 

Tutustu tarkemmin Olympiastadionin liikuntatiloihin ja hyvinvointipalveluihin

Edenred
Epassi