Olympiastadion Tunneli kuva 1

Yksityishenkilöiden harjoittelu

Olympiastadionilla voit liikkua kertamaksullisilla liikuntavuoroilla. Oman liikuntavuoron voi varata sulkapallokentälle tai stadionin 400 metrin sisäjuoksuradalle eli Tunneliin.

Juoksu ja kävely

Juoksuvuorojen kertalipun hinta on 10 € ja se on voimassa 60 min. Kertalippuja voi ostaa myös useammalle tunnille kerralla. Seuraavat tunnit ovat hinnaltaan 5 € /h. Parhaiten varmistat paikkasi juoksuvuorolle lunastamalla kertalipun ajanvarauskalenterimme kautta. Lipun voi ostaa myös Olympiastadionin Vierailijakeskuksesta, mikäli paikkoja vuorolle on vapaana.

Alennusryhmät
Alennusryhmien (opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt, työttömät) ensimmäisen tunnin hinta on 6€ ja seuraavien tuntien hinta 3€/h. 
Alennusryhmähinnan saa Vierailijakeskuksesta maksamalla vuoron paikan päällä saapuessaan. (Muista katsoa ensin varauskalenterista milloin vuoroja on tarjolla).

Sulkapallo

Olympiastadionin sulkapallovuoroja voi varata niin ikään myös verkossa. Yhden sulkapallokentän vuokra on 20 €/tunti. Stadionilla on myös muutamia vuokramailoja ja -palloja, joita voi vuokrata varauksen yhteydessä. Jokaiselle sulkapallokentälle on oma sisäänkäynti ja kenttien välissä on seinä.

 

Ikääntyneille maksuton vuoro tiistaiaamuisin

Talvikauden ajalle (1.11.- 15.3.) Olympiastadion tarjoaa senioreille (yli 64 -vuotiaat) maksuttoman liikuntavuoron Tunnelissa tiistaisin klo 8.30-9.30. Tunneli on 400m pituinen sisäjuoksurata, jossa seniorit voivat valintansa mukaan kävellä, sauvakävellä tai juosta tunnin ajan. Sauvakävelysauvoissa tulee olla tassut, piikkejä ei saa sisätilassa käyttää.

Reitti Tunneliin on tarvittaessa esteetön. Pukuhuoneet pesutiloineen ovat käytettävissä ennen ja jälkeen liikkumisen. Lukolliset säilytyskaapit tavaroille löytyvät pukuhuoneista sekä pukuhuonekäytävältä. 

Seniorivuoroa ei tarvitse varata ennakkoon, mutta ilmoittauduthan tullessasi Vierailijakeskukseen (tornin sisäänkäynti, Paavo Nurmen tie 1). Vierailijakeskus neuvoo reitin pukuhuoneisiin ja Tunneliin.

Tutustu tarkemmin Olympiastadionin liikuntatiloihin ja hyvinvointipalveluihin

Varaa paikka avoimelle juoksuvuorolle

Varaa sulkapallokenttä