Olympiastadion Tunneli kuva 1

Yksityishenkilöiden harjoittelu

Olympiastadionilla voit liikkua kertamaksullisilla liikuntavuoroilla. Oman liikuntavuoron voi varata sulkapallokentälle, stadionin 400 metrin sisäjuoksuradalle eli Tunneliin tai ryhmäliikuntatunnille.

Juoksu ja kävely

Juoksuvuorojen kertalipun hinta on 10 € ja se on voimassa 60 min. Kertalippuja voi ostaa myös useammalle tunnille kerralla. Seuraavat tunnit ovat hinnaltaan 5 € /h. Parhaiten varmistat paikkasi juoksuvuorolle lunastamalla kertalipun ajanvarauskalenterimme kautta. Lipun voi ostaa myös Olympiastadionin Vierailijakeskuksesta, mikäli paikkoja vuorolle on vapaana.

Alennusryhmät
Alennusryhmien (opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt, työttömät) ensimmäisen tunnin hinta on 6€ ja seuraavien tuntien hinta 3€/h. Alennusryhmähinnan saa Vierailijakeskuksesta maksamalla vuoron paikan päällä saapuessaan. (Muista katsoa ensin varauskalenterista milloin vuoroja on tarjolla).

Sulkapallo

Olympiastadionin sulkapallovuoroja voi varata niin ikään myös verkossa. Yhden sulkapallokentän vuokra on 20 €/tunti. Stadionilla on myös muutamia vuokramailoja ja -palloja, joita voi vuokrata varauksen yhteydessä. Jokaiselle sulkapallokentälle on oma sisäänkäynti ja kenttien välissä on seinä.

Ryhmäliikuntatunnit

Syyskaudella 2023 alkavat uudet ryhmäliikuntatunnit maanantaisin:
klo 17.30-18.20 Circuit
klo 18.30-19.25 Yin jooga

Circuit on omaa kehonpainoa ja pienvälineistöä (mm. kuminauhat, kuntopallot) hyödyntävä kiertoharjoittelutunti, joka kehittää lihasten voimaa ja kestävyyttä. Ei askelkuvioita. Tunti sopii kaiken kuntoisille, vaativuutta voi muokata oman kunnon mukaan. Ota juomapullo mukaan, muut välineet löytyvät salista.
Hinta 10€/kerta, maksu ennakkoon tai paikanpäällä vierailijakeskuksessa (mikäli tunnilla on tilaa).

Yin jooga on lempeä ja helppo tunti, joka kehittää liikkuvuutta, kehonhallintaa ja tasapainoa. Tunti sopii kaikille. Ota oma joogamatto ja juomapullo mukaan.
Hinta 15€/kerta, maksu ennakkoon tai paikanpäällä vierailijakeskuksessa (mikäli tunnilla on tilaa).

Ryhmäliikuntatunteja järjestetään ajalla 18.9.-11.12. (ei tunteja 2.10 ja 16.10)

 

Varaa paikka avoimelle juoksuvuorolle

Varaa sulkapallokenttä

Varaa paikka ryhmäliikuntatunnille

 

Tutustu tarkemmin Olympiastadionin liikuntatiloihin ja hyvinvointipalveluihin