Torni

Kierrokset ja elämykset

Yhdistä kokoukseen stadionin tähtihetkistä kertova opastettu stadionkierros ja vierailu tornissa, niin päivästä tulee osallistujille ikimuistoinen.

Opastettu stadionkierros

Opastetuilla stadionkierroksilla sukelletaan uudistettuun stadioniin tutustumisen lomassa historiaan ja eletään uusiksi myös Helsingin vuoden 1952 olympialaisten ikimuistoisia hetkiä. Kierros pitää sisällään 60 minuutin opastuksen Olympiastadionin ja Urheilumuseon tiloissa. Hintaan sisältyy Urheilumuseon pääsymaksu ja tornivierailun pääsymaksu. Vierailuun kannattaa varata aikaa yhteensä vähintään 1,5 tuntia. Kierrokset tulee varata 14 vuorokautta etukäteen.

KATOLTA MAAN ALLE -KIERROS

Tällä opastetulla stadionkierroksella tehdään erikoiskäynti Olympiastadionin A-katsomon katolle. Kattovierailun jälkeen kierroksella sukelletaan maanalaiseen stadionmaailmaan ja tähtien käytävään. Kierroksen lopuksi on mahdollisuus vierailla Olympiastadionin tornissa (tornivierailu sisältyy hintaan). Vierailuun kannattaa varata aikaa yhteensä noin 1,5 tuntia.  

Huomioitavaksi! Katolta maan alle -kierros sisältää paljon jyrkkiä portaita ja kierroksella liikutaan korkeassa paikassa. 

Lisätietoa tilauskierroksista

Tornivierailu

Olympiastadionin torni on omaleimainen tunnus koko maailman stadioneiden joukossa ja yksi tunnetuimmista rakennelmista ja vierailukohteista Helsingissä ja Suomessa. 72 metriä korkea Olympiastadionin torni on yksi parhaista paikoista ihailla koko Helsingin kaupunkimaisemaa. Yhdistää kokoukseen tornivierailu.

Lisätietoa tornivierailuista