Avajaisviikot

STADION AVATAAN JA VIHITÄÄN KÄYTTÖÖN TV-LÄHETYKSESSÄ 22.8.2020

Julkaistu 8.6.2020

Koronapandemian vuoksi Olympiastadionin avajaisshow’ta, Stadionationia, ei järjestetä yleisötapahtumana 7.8.2020.

Kielto yli 500 henkilön tapahtumien järjestämiselle ulottuu heinäkuun loppuun, mutta meille yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme turvallisuus ja terveys on tärkeintä, joten olemme raskain mielin päättäneet, ettei Stadionation Avajaisshowta järjestetä vallitsevassa tilanteessa. Avajaisshow’ta ei myöskään siirretä ensi vuoteen.

Suomalaisille rakas Olympiastadion avautuu kuitenkin yleisölle koronasäädösten puitteissa elokuussa ja kutsumme kaikki suomalaiset mukaan seuraamaan Olympiastadionin avautumista ja käyttöön vihkimistä Nelosella ja Ruudussa lauantaina 22.8.2020. Tiedotamme vihkiseremoniasta lisää lähiaikoina.

 

Tervetuloa vierailemaan Olympiastadionille Avajaisviikkoilla

Olympiastadionin uutta aikaa juhlistetaan kokonaisuudessaan Avajaisviikoilla elo- ja syyskuussa. Avajaisviikkojen aikana järjestetään useita maksuttomia vierailijapäiviä viranomaisohjeistukset ja kokoontumisrajoitukset huomioiden. Myös stadionin torni avautuu Avajaisviikkojen aikana. Lippujen lunastus maksuttomiin vierailijapäiviin ja ennakkolippujen myyntiin torniin avautuu heinä- ja elokuun aikana. Tiedotamme sivustollamme ja sosiaalisen median kanavissamme tarkemmin aikatauluista.

 

Ohje Stadionation-tapahtuman lippupalautuksista

Stadionation-tapahtumaan ostetut liput tulee palauttaa Lippupisteeseen. Lippujen palautus tapahtuu tämän linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/ Huomaathan, että lippuja ei voi palauttaa myyntipisteisiin.

Luottokortilla ostetuista lipuista palautetaan rahat luottokortille, muilla maksutavoilla maksetuista lipuista palautetaan rahat asiakkaan pankkitililleAsiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty Lippupisteen käsittely- ja tilausmaksut. Lippujen palautusta tulee hakea 31.8.2020 mennessä.

Peruutusten käsittelyissä on tällä hetkellä ruuhkaa ja lippupalautusten käsittelyaika voi olla jopa 90 päivää. Lisätietoa palautuksista löydät Lippupisteen sivuilta: https://www.lippu.fi/campaign/info-covid-19/.

Mikäli liput on ostettu laskulla (isoja lipputilauksia tehneet yritykset), pyydetään asiakkaita ottamaan yhteyttä sähköpostitse [email protected]. Laitathan viestin otsikkoon tapahtuman nimen Stadionation.

TMG Events kontaktoi yritykset, jotka ovat hankkineet yrityspaketteja TMG Eventsin kautta. 

 

Tervetuloa mukaan Olympiastadion uudelle aikakaudelle TV-lähetyksen kautta 22. elokuuta ja vierailijapäiville stadionille elo- ja syyskuussa!