Ski weeks

HELSINKI SKI WEEKS 29.1-27.2.2022

Julkaistu 14.1.2022

Hiihto vallloittaa Olympiastadionin koko helmikuun ajaksi. Ainutlaatuisella tavalla liikunnan riemun, huippu-urheilun ja viihteen yhdistävä tapahtumakokonaisuus saa lähtölaukauksensa jo tammikuun viimeisenä viikonloppuna ja helmikuun aikana stadionilla on ladut avoinna kaikelle kansalle teemaan osuvien oheistapahtumien ohella. Hiihtoviikkojen kruununa on kansainvälinen huippuhiihtäjien Stadion Sprint -kutsukilpailu 24.2.2022.

Ota perhe ja ystävät mukaan ja tule hiihtämään suomalaisen urheilun pyhättöön. Olympiastadionin latu aukeaa tammikuun lopussa ja hiihtäminen on ilmaista. Stadikan laduilla hiihdetään pertsaa. Helsinki Ski Weeks tulee tarjoamaan myös mm. hiihtokoulun ja monipuolista opastusta hiihdon saloihin. Jotta kaikki saavat sivakoida sopivalla väljyydellä stadionin laduilla, avaa tapahtumajärjestäjä lähiaikoina varausjärjestelmän, josta maksuton hiihtoaika varataan. Myös varusteet ja paikan hiihtokouluun voi varata saman varausjärjestelmän kautta. Ennakkovarauksella varmistetaan terveysturvallinen vierailu Olympiastadionilla.

Stadion Sprint

Helsinki Ski Weeks huipentuu helmikuun 24. päivä, kun maailman parhaat sprintterit ottavat toisistaan mittaa kansainvälisessä Stadion Sprint -kutsukilpailussa. Taistelua ladulla, huippuesiintyjiä ja hiihtourheilun juhlaa: luvassa on ainutlaatuinen show Olympiastadionin talvi-illassa. Liput tapahtumaan tästä.

Terveysturvallinen ulkoilmatapahtuma

Helsinki Ski Weeks on terveysturvallisesti järjestettävä ulkoilmatapahtuma, joka toteutetaan tapahtuman aikana voimassa olevia viranomaisten määräyksiä ja suosituksia noudattaen. Tapahtuman järjestäjä Suomen Hiihtoliitto kumppaneineen seuraa ohjeistuksia jatkuvasti ja on valmiudessa tekemään muutoksia järjestelyihin määräysten ja suositusten perusteella. Terveysturvallisuuden varmistamiseksi Hiihtoliitto on tehnyt terveysturvallisuussuunnitelman, ja helsinkiskiweeks.fi-sivulta löytyvät ajantasaiset tiedot tapahtumassa vierailevalle yleisölle.

helsinkiskiweeks.fi

 

Helsinki Ski Weeksin tuottaa Suomen Hiihtoliitto.