OLYMPIASTADION HELSINKI CITY RUNNING DAYN KESKUSPAIKKA 2021

Julkaistu 18.12.2019

Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Stadion-säätiö ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä Helsinki City Running Dayn (HCRD) keskuspaikka keväällä 2021 on Helsingin Olympiastadion. Helsinki City Running Day koostuu useista juoksutapahtumista. Päivän aikana juostaan Helsinki City Marathon, Helsinki City Run -puolimaraton, Helsinki City 5 -tiejuoksu, Marathonviesti ja lasten MiniMarathon.

–  Hienoa, että Suomen suurimmat juoksutapahtumat palaavat Olympiastadionille. Hienompaa elämystä juoksijoille ei Suomessa voi olla, kuin päästä juoksemaan uudistetulle Olympiastadionille, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto.

–  Uudistettu Olympiastadionin tarjoaa Suomen Urheiluliitolle tapahtumajärjestäjänä ja erityisesti juoksutapahtumien osallistujille upeat puitteet keväällä 2021. Toivotamme osaltamme juoksutapahtuman osallistujat tervetulleeksi Olympiastadionille vuonna 2021, toteaa Olympiastadionin johtaja Ari Kuokkanen.

Samalla kun SUL ja Stadion-säätiö sopivat Helsinki City Running Dayn paluusta Olympiastadionille, käynnistettiin neuvottelut vuoden 2022 Ruotsi-ottelun järjestämisestä Olympiastadionilla. Osapuolten yhteinen tavoite on tuoda uudistunut Ruotsi-ottelu Olympiastadionille Helsingin olympialaisten 70-vuotisjuhlavuonna.

Lisätietoja:

Harri Aalto

Toimitusjohtaja

040 8234200

[email protected]

 

Marju Paju

Markkinointi- ja viestintäjohtaja

Olympiastadion

040-5138452

[email protected]