Kuva: Antti Tuiskun Bailantai-konserttien sosiaalisen median jakokuva

ANTTI TUISKUN BAILANTAI-KONSERTIT JÄRJESTETÄÄN SYYSKUUSSA 2022

Julkaistu 27.7.2021

Antti Tuiskun Bailantai-stadionkonserttien uudet keikkapäivät ovat 9. ja 10. syyskuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusiin konsertteihin.

Antti Tuiskun Bailantai-konsertit Helsingin Olympiastadionilla järjestetään syyskuussa 2022. Tuiskun oli määrä esiintyä odotetuilla keikoillaan 17. ja 18. syyskuuta 2021, mutta Bailantain kaltaisia jättikonsertteja ei ole mahdollista järjestää tämänhetkisten pandemiatilanteesta johtuvien yleisötapahtumarajoitusten puitteissa.

 

Uudet Bailantai-konsertit järjestetään Helsingin Olympiastadionilla 9. ja 10. syyskuuta 2022.

 

"Uskoimme työryhmäni kanssa aidosti, että jo tänä syksynä koronatilanne olisi sellainen, että konsertit pystyttäisiin järjestämään. Vaikka tunnelin päässä näkyy välillä valoa, tulee syyskuu 2021 tämän kokoluokan konserteille liian aikaisin. Haluamme olla varmoja, että kun jättikonsertit järjestetään, jokainen voi keskittyä nauttimaan tajunnanräjäyttävästä show’sta ja hienosta tunnelmasta sen sijaan, että tarvitsisi tuntea epävarmuutta ja mahdollista pelkoa. Olen myös päättänyt, että kesän festariesiintymisten jälkeen en tee loppuvuonna lainkaan keikkoja ennen kuin tautitilanne sallii sen täysimääräisenä. Keikkojeni livetuotanto on niin suuri kokonaisuus, että ei ole mahdollista lyhyellä varoitusajalla karsia työpanoksesta, visuaalisuudesta tai mistään taiteellisuuteen liittyvästä. Haluan saatella teidän eteenne visiomme kaikessa loistossaan ja kokoluokassaan ilman mahdollisia kompromisseja. Pyydän teiltä siis vielä kerran kärsivällisyyttä. Se, että kuljette mukana, jaksatte odottaa ja luotatte tulevaan, on minulle itselleni äärimmäisen suuri voimavara. Kolmas kerta toden sanoo", Antti Tuisku sanoo.

 

Syyskuun Bailantai-konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille. Lippuja molempiin konsertteihin on saatavilla www.lippu.fi/bailantai.

 

Antti Tuisku – Bailantai

Olympiastadion, Helsinki

pe 9.9. ja la 10.9.2022

Liput alk. 49,90€

www.bailantai.com

 

Mikäli uudet konserttipäivät eivät sovi, liput voi palauttaa 26.8.2021 mennessä.

 

Antin somet

Instagram

Facebook

Tiktok

www.warnermusiclive.fi/anttituisku