Tuisku syyskuu

ANTTI TUISKUN ODOTETUT BAILANTAI-KONSERTIT SIIRTYVÄT SYYSKUULLE

Julkaistu 20.4.2021

Antti Tuisku ja Warner Music Live siirtävät kesäkuulle kaavaillut Bailantai-konsertit syyskuulle 2021. Uudet Bailantai-konserttipäivät ovat 17. ja 18. syyskuuta 2021.

Tämänhetkisen näkymän mukaan tautitilanne tulee kesän aikana helpottumaan huomattavasti ja rokotekattavuus lisääntymään. Syyskuisten konserttien järjestely jatkuu siis luottavaisin mielin. Aiemmin ostetut Bailantai-liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.

- Haluan, että kenenkään ei tarvitse olla huolissaan tai miettiä omaa tai läheistensä terveyttä siinä vaiheessa, kun Olympiastadionilla bailataan kaksi iltaa putkeen. Näen jo sieluni silmin kuinka syyskuiset Bailantai-konsertit kruunaavat kesän ja puhaltavat uutta positiivista tuulta vaikean korona-ajan jälkeen. Alkusyksyn pimenevissä illoissa show tulee olemaan tajunnanräjäyttävä kokemus. Hyvää kannattaa odottaa, Antti Tuisku sanoo.

Antti Tuiskua on uskominen - maailmanluokan show’sta tunnetun artistin Bailantai-konsertit tulevat varmuudella olemaan vailla vertaa ja Olympiastadionilla nähdään jälleen jotain todella ainutlaatuista.

 

Antti Tuisku – Bailantai

Olympiastadion, Helsinki

Uudet konserttipäivät

pe 17.9. ja la 18.9.2021

Liput alk. 49,90€

www.bailantai.com

Mikäli uudet konserttipäivät eivät sovi, liput on mahdollista palauttaa 20.5. mennessä. www.lippu.fi