Olympiastadion Tunneli kuva 1

MAALIS- JA HUHTIKUUN SULKAPALLO- JA JUOKSUVUOROT VARATTAVISSA

Julkaistu 2.3.2023

Yksityishenkilöiden kertamaksulliset vuorot 400m sisäjuoksuradalle ja sulkapallokentille ovat varattavissa huhtikuun loppuun asti. Senioreiden maksuttomat vuorot jatkuvat 15.3. asti.

Sisäjuoksuvuoron (Tunneli) kertalipun hinta on 10 € ja se on voimassa 60 min. Kertalippuja voi ostaa myös useammalle tunnille kerralla. Seuraavat tunnit ovat hinnaltaan 5 €/h. Parhaiten varmistat paikkasi juoksuvuorolle lunastamalla kertalipun ajanvarauskalenterimme kautta (henkilömäärä rajattu Tunnelissa). Lipun voi ostaa myös Olympiastadionin Vierailijakeskuksesta, mikäli paikkoja vuorolle on vapaana. 

Alennusryhmien (opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt, työttömät) ensimmäisen tunnin hinta on 6€ ja seuraavien tuntien hinta 3€/h. Alennusryhmähinnan saa Vierailijakeskuksesta, maksamalla vuoron paikan päällä saapuessaan. Muista katsoa ensi juoksuvuoron varauskalenterista milloin vuoroja on tarjolla.

Olympiastadionin sulkapallovuoroja voi varata niin ikään myös verkossa. Yhden sulkapallokentän vuokra on 20 €/tunti. Jokaiselle sulkapallokentälle on oma sisäänkäynti ja kenttien välissä on seinä. Stadionilla on myös muutamia vuokramailoja ja -palloja, joita voi vuokrata varauksen yhteydessä.

Lisää vuoroja on luvassa myös pitkin kevättä, avoimet vuorot avataan aina kuukausittain edellisen kuun puolivälissä. 

Lisätiedot, vuoron muutokset ja peruutukset: [email protected] tai puh. 050 3431619.
 

Senioreiden maksuton vuoro15.3. asti

Talvikauden ajalle (1.11.- 15.3.) Olympiastadion tarjoaa senioreille (yli 64 -vuotiaat) maksuttoman liikuntavuoron Tunnelissa tiistaisin klo 8.30-9.30. 

Tunneli on 400m pituinen sisäjuoksurata, jossa seniorit voivat valintansa mukaan kävellä, sauvakävellä tai juosta tunnin ajan. Sauvakävelysauvoissa tulee olla tassut, piikkejä ei saa sisätilassa käyttää.

Reitti Tunneliin on tarvittaessa esteetön. Pukuhuoneet pesutiloineen ovat käytettävissä ennen ja jälkeen liikkumisen. Lukolliset säilytyskaapit tavaroille löytyvät pukuhuoneista sekä pukuhuonekäytävältä. 

Seniorivuoroa ei tarvitse varata ennakkoon, mutta ilmoittauduthan tullessasi Vierailijakeskukseen (tornin sisäänkäynti, Paavo Nurmen tie 1). Vierailijakeskus neuvoo reitin pukuhuoneisiin ja Tunneliin.