Olympiastadion Tunneli kuva 1

SULKAPALLO- JA JUOKSUVUOROJA 27.-28.8.

Julkaistu 15.8.2022

Kesän päätteeksi varattavissa kertamaksullisia vuoroja yksityishenkilöille 400m sisäjuoksuradalle ja sulkapallokentille.

Sisäjuoksuvuoron (Tunneli) kertalipun hinta on 10 € ja se on voimassa 60 min. Kertalippuja voi ostaa myös useammalle tunnille kerralla. Seuraavat tunnit ovat hinnaltaan 5 €/h. Parhaiten varmistat paikkasi juoksuvuorolle lunastamalla kertalipun ajanvarauskalenterimme kautta (henkilömäärä rajattu Tunnelissa). Lipun voi ostaa myös Olympiastadionin Vierailijakeskuksesta, mikäli paikkoja vuorolle on vapaana. 

Olympiastadionin sulkapallovuoroja voi varata niin ikään myös verkossa. Yhden sulkapallokentän vuokra on 20 €/tunti. Jokaiselle sulkapallokentälle on oma sisäänkäynti ja kenttien välissä on seinä. Stadionilla on myös muutamia vuokramailoja ja -palloja, joita voi vuokrata varauksen yhteydessä.

 

Syksyllä tarjolla reilusti kertamaksullisia vuoroja

Syyskuun avoimet juoksuvuorot Tunneliin on varattavissa ajanvarauskalenterista löytyville ajankohdille. Ajankohdat vaihtelevat päiväkohtaisesti. Vuoroja on luvassa myös pitkin syksyä, avoimet vuorot avataan aina kuukausittain. 

Myöhemmin syksyllä on luvassa lisää sulkapallovuoroja yksityishenkilöille.

Lisätiedot, vuoron muutokset ja peruutukset: [email protected] tai puh. 050 3431619.