AVOIMET OVET - LENKKIVIIKKO

Julkaistu 31.8.2020

AVOIMET OVET KENTTÄALUEELLE - HK-MERKIN OMA LENKKIVIIKKO

Olympiastadionin uutta aikaa juhlistetaan kokonaisuudessaan Avajaisviikoilla elo- ja syyskuussa. Avajaisviikkojen aikana järjestetään useita maksuttomia vierailijapäiviä viranomaisohjeistukset ja kokoontumisrajoitukset huomioiden. Syyskuussa viikolla 38 ovet avautuu kenttäalueelle. 

14.-19.9. syyskuuta avaa HK Sininen Lenkki® ovet Olympiastadionille ja toivottaa vierailijat tervetulleiksi kävelemään tai juoksemaan uudistetulle kenttäalueelle. Joka päivä 200 ensimmäistä lenkkeilijää saa oman HK Lenkkipaidan. 

HKScanin ikoninen HK-merkki juhlistaa Olympiastadionin uutta tulemista myös tuomalla erityiserän legendaarista HK Sinistä Lenkkiä kauppoihin: HK Sininen Lenkki® Stadion Special. Kampanja-aikana voit osallistua arvontaan ja voittaa VIP-aition käyttöösi Olympiastadionilla koronapandemian jälkeiseen aikaan. Osallistu arvontaan kampanjasaitilla www.stadionlenkki.fi.

Koronatilanteen vuoksi avointen ovien päivien vierailut Olympiastadionilla tapahtuvat viranomaisohjeistuksen mukaisesti ennakkoon lunastettavilla lipuilla. Avointen ovien päiviin kenttäalueelle ei ole pääsymaksua. Lippujen toimituksesta Lippupiste perii vain mahdolliset tilaus- ja maksutapamaksut valitun toimitustavan perusteella. Lisätietoa tilaus- ja maksutapamaksuista tästä

Lippujen lunastus 14.-19.9.2020 toteutettaviin maksuttomiin vierailijapäiviin tapahtuu lippu.fi -verkkokaupasta tai mobiilisovelluksen kautta. Sähköisen asioinnin lisäksi lippuja on saatavilla R-kioskeista ja kaikista Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan. Lunasta lippu valitsemallesi päivälle ja kellonajalle. Liput TÄSTÄ

Huomioithan, että koronarajoitusten ja viranomaismääräysten vuoksi stadionilla on mahdollista vierailla vain ennakkoon lunastetuilla lipuilla. Vierailun enimmäiskesto on yksi tunti.

Sisäänkäynti stadionille tapahtuu Maratonportista stadionin itäsivulta. Reitti on esteetön. Saapumisohjeet ja aluekartta.

 

Ovet kenttäalueelle ovat avoinna seuraavasti:

ma 14.9. klo 15-19

ti 15.9. klo 12-19

ke 16.9. klo 15-19

to 17.9. klo 15-19

pe 18.9. klo 12-19

la 19.9. klo 11-17

 

Lisätietoa ja ohjeita vierailijoille

  • koronaviruksesta johtuvien rajoitusten ja viranomaismääräysten vuoksi kerralla kenttäalueella vierailevien määrä on rajoitettu ja vierailut tapahtuvat ennakkoon lunastetuilla lipuilla. 
  • Avointen ovien päivät kenttäalueella toteutetaan ulkotiloissa. 
  • Vierailun enimmäiskesto on yksi tunti. Lippu on voimassa ja oikeuttaa sisäänpääsyn stadionille vain lippuun merkittynä ajankohtana (päivämäärä ja kellonaika).
  • Pyydämme vierailijoita kiinnittämään erityistä huomiota riittäviin turvaväleihin ja huomioimaan ne koko vierailun ajan.
  • Sisäänkäynti stadionille tapahtuu Maratonportista (katso kuva alla). Saapumisohje ja aluekartta
  • Stadionilla on käytössä saniteettitilat. Pukuhuonetiloja ei ole käytössä
  • Pyydämme kaikkia stadionille saapuvia noudattamaan koronaviruksen osalta voimassa olevia ohjeita ja viranomaismääräyksiä sekä huolehtimaan hyvästä käsi-, yskimis- ja niistämishygieniasta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.
  • Eläinten tuonti kenttäalueelle ei ole sallittua.
  • Vierailijoita palvelemme numerossa 050 3431619. 

Olympiastadion kerros 1 (FIN-ENG)

Tervetuloa fiilistelemään uudistetun Olympiastadionin tunnelmaa! 

 

Osallistuminen Avajaisviikkojen tapahtumiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla. Jos Avajaisviikkojen tapahtuma joudutaan perumaan, Stadion-säätiö ei vastaa osallistujalle mahdollisesti aiheutuvista kuluista. Jos Avajaisviikkojen tapahtuma joudutaan siirtämään, liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana.