AVOINTEN OVIEN PÄIVÄT 24.-30.8.2020

Julkaistu 21.8.2020

Tervetuloa Olympiastadionille

Olympiastadion on avattu ja vihitty käyttöön. Avajaisten jälkeen stadionilla vietetään avointen ovien päiviä.

Maksuttomilla vierailijapäivillä voi koeistua Olympiastadionin uudet penkit ja aistia uuden aikakauden tunnelmaa stadionin katsomossa. Koronatilanteesta johtuen avointen ovien päivien vierailut tapahtuvat vain ulkotiloissa ja A-katsomossa. Stadionin sisätilat eivät ole avoinna. 

Lippujen lunastus 24.-30.8.2020 toteutettaviin maksuttomiin vierailijapäiviin tapahtuu lippu.fi -verkkokaupasta tai mobiilisovelluksen kautta. Sähköisen asioinnin lisäksi lippuja on saatavilla R-kioskeista ja kaikista Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan. 

Avointen ovien päiviin ei ole pääsymaksua ja niitä ovat mahdollistamassa Olympiastadionin yhteistyökumppanit. Lippujen toimituksesta Lippupiste perii vain mahdolliset tilaus- ja maksutapamaksut valitun toimitustavan perusteella. Lisätietoa tilaus- ja maksutapamaksuista tästäHuomioithan, että koronarajoitusten ja viranomaismääräysten johdosta stadionilla on mahdollista vierailla vain ennakkoon lunastetuilla lipuilla. 

 

 Lisätietoa ja ohjeita vierailijoille

 • koronaviruksesta johtuvien rajoitusten ja viranomaismääräysten johdosta stadionilla on mahdollista vierailla vain ennakkoon lunastetuilla lipuilla.
 • Avointen ovien päivät toteutetaan ulkotiloissa Olympiastadionin A-katsomossa ja Pohjoisella Stadiontorilla. 
 • Vierailut stadionilla tapahtuvat tunnin jaksoissa siten, että ensimmäinen vierailu alkaa päivittäin klo 10 ja viimeinen kello 18.
 • Kerrallaan A-katsomossa on enintään 460 henkilöä, jolloin riittävät turvavälit on mahdollista toteuttaa ja huomioida vierailijoiden toimesta.
 • Saapuminen ja lipuntarkastus stadionille tapahtuu eteläisestä sisäänkäynnistä Paavo Nurmen tien kautta ja poistuminen Urheilumuseon edustan kautta. Lisätietoa saapumisesta Olympiastadionille: https://www.stadion.fi/stadion-info/saapuminen-olympiastadionille
 • A-katsomossa palvelee yleisömyyntipisteet ja saniteettitilat.
 • Tarkistathan vierailuajan lipustasi. Sisäänpääsy stadionille on mahdollista vain lippuun merkittynä ajankohtana (päivämäärä ja kellonaika). Liput eivät ole paikkanumeroituja.
 • Avointen ovien päivien aikana ei ole mahdollista vierailla stadionin sisätiloissa.
 • Pyydämme kaikkia stadionille saapuvia noudattamaan koronaviruksen osalta voimassa olevia ohjeita ja viranomaismääräyksiä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.
 • Vierailijoita, jotka toivovat esteetöntä reittiä katsomoon palvelemme numerossa 050 3431619. Sujuvan kulun varmistamiseksi pyydämme ottamaan saapuessa yhteyttä edellä ilmoitettuun numeroon.

Tervetuloa fiilistelemään uudistetun Olympiastadionin tunnelmaa ja koeistumaan stadionin uudet penkit!

 

Lippujen lunastus

Olympiastadionin lippuja myydään kaikissa lippu.fi myyntikanavissa. Avointen ovien päivien lippuja voi yksi henkilö lunastaa enintää viisi kappaletta.

 • lippu.fi-verkkokauppa ja lippu.fi-mobiilisovellusLisätietoja mobiilisovelluksen lataamisesta löytyy osoitteesta lippu.fi/campaign/mobiilisovellus/
 • liput voit lunastaa lippu.fi -verkkokaupasta osoitteesta: https://www.lippu.fi/eventseries/olympiastadion-avoimet-ovet-2799942/
 • täyden palvelun myyntipisteet kautta maan – kaupunkikohtaiset myyntipisteet löytyvät yhteystietoineen osoitteesta lippu.fi/myyntipisteet
 • R-kioskit, liput lunastetaan joko suoraan tapahtuman nimellä tai varauksesta lunastettuna. HUOM! Kuluvan päivän tapahtumalippuja ei pysty lunastamaan. Lippuja voi hankkia vain ennakkoon tulevalle tapahtumapäivälle 
 • Lippupisteen myyntipalvelu numerossa 0600 900 900 (puhelun hinta 2€/alk.min + mpm/pvm, jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti. Palvelu on tällä avoinna ma-pe klo 9-16. Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti.)
 • Lisätietoa maksutavoista: lippu.fi/maksutavat

 

Avajaisviikot elo-syyskuussa

Olympiastadionin uutta aikaa juhlistetaan kokonaisuudessaan Avajaisviikoilla elo- ja syyskuussa. Avajaisviikkojen aikana järjestetään useita maksuttomia vierailijapäiviä viranomaisohjeistukset ja kokoontumisrajoitukset huomioiden. 

Elokuun 23. päivä meillä on ilo kutsua kaikki Stadionkeräyksen osallistuneet Olympiastadionille. Lisätietoa lahjoittajapäivästä tästä

Olympiastadionin torni avautuu 31. elokuuta. Torniliput ovat myynnissä Lippupisteessä. Opastetut stadionkierrokset Olympiastadionin ulko- ja sisätiloissa käynnistyvät syyskuussa. Tiedotamme sivustollamme ja sosiaalisen median kanavissamme tarkemmin asiasta.

Avajaisviikkojen aikana käynnistyy myös Olympiastadionin tapahtumatoiminta yhteistyössä tapahtumajärjestäjien kanssa. 

 

Avajaisviikkojen maksuttomien vierailijapäivien aikataulu

22.8. Avajaiset ja käyttöön vihkiminen (suora tv-lähetys, Nelonen ja Ruutu)

23.8. Lahjoittajapäivä

24.-30.8. Avointen ovien päivät katsomoon 

14.-19.9. Avointen ovien päivät kenttäalueelle - lenkkiviikko 

21.-24.9. Helsinki Liikkuu -päivät

 

Osallistuminen Avajaisviikkojen tapahtumiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla. Jos Avajaisviikkojen tapahtuma joudutaan perumaan, Stadion-säätiö ei vastaa osallistujalle mahdollisesti aiheutuvista kuluista. Jos Avajaisviikkojen tapahtuma joudutaan siirtämään, liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana.